ardaselimhan
Normal Üye
- 1 Ara 2023
- 5
- 21
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sinem ile geçen hafta cuma günü bir görüşme yaptım, kendisi harika birisi. Çok hızlı iletişim kurdum. Gün içinde yazışma neticesi akşamına randevuyu aldım. Yeri içerenköy de merkezi bir yer, ana caddeye paralel bir sokakta. Araç parkında sorun yok. Anlaştığımız saatte dediği yerde oldum. Azıcık geciktim ama anlayışla karşıladı malum cuma
Beni muhteşem bir genç kız karşıladı, minyon ve genç seven dostlar asla kaçırmasın.
Evi temiz ve güzel. Kendisi de oldukça genç yaşı 22 yazdığına bakmayın çok daha genç gösteriyor. Özel anlarda istekli olması ve keyif alması muazzam. Buralarda yeni olması da ayrıca keyifli. Kısaca kaçırmayın derim. Çok memnun kaldım ve tekrar gider miyim… kesin giderim. Teşekkür ederim her şey için
Beni muhteşem bir genç kız karşıladı, minyon ve genç seven dostlar asla kaçırmasın.
Evi temiz ve güzel. Kendisi de oldukça genç yaşı 22 yazdığına bakmayın çok daha genç gösteriyor. Özel anlarda istekli olması ve keyif alması muazzam. Buralarda yeni olması da ayrıca keyifli. Kısaca kaçırmayın derim. Çok memnun kaldım ve tekrar gider miyim… kesin giderim. Teşekkür ederim her şey için