Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem görüşme ve muhteşem guzel ve hoş kadınla görüşme.

mugur69 Çevrimdışı
6 Ağu 2025
143
182
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün hatta dün demem gerekir muhteşem olağanüstü naif güzel ve hoş kadın tanımaktan artık siz ne dersiniz deyin. Bir kadınla tanıştım. Şuan Cımartesi günü saat:00.27 de Marmaray da yazıyıyorum. Hala ben yaşadım ben kendime gelmeye çaluşıyorum. Var siz düşünün, Cuma günü Akşam onu yönlendirmesi ile o zarif ve ince hanımefendinin evinde buluştuk. Özel bir sofra hazırlanmış ama daha kapıda beni benden aldı. Var siz gerisi düşünün ben genelde özel anlarım anlatmatı sevmiyorum ama balım için ayrı parantez açıyorum. Yatakta da muhteşem şuan kendime kızıyorum çünkü ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim. O da benim ayıbım olsun. Şu kadarı yazıyorum son olarak misafir ile çok ilgili hiç telefonuna bakmıyor, sizi rahat ettirmek için herşeyi yapıyor kendisi iyi ,ev zaten benim söylememe gerek temiz daha yazacak birşeyim yok. Son söz balım hanımefendiye bir daha ki sefere görüşmeyi iple çekiyorum. Doğum günüm önce görüşürüz güzel ve hoş kadın. Forumda iyi ki tanıdım seni. 🥰🥰🥰

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

the bank Çevrimdışı
11 Ocak 2025
104
218
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.. günden güne kendisini daha çok merak ediyorum

mugur69 Çevrimdışı
6 Ağu 2025
143
182
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün hatta dün demem gerekir muhteşem olağanüstü naif güzel ve hoş kadın tanımaktan artık siz ne dersiniz deyin. Bir kadınla tanıştım. Şuan Cımartesi günü saat:00.27 de Marmaray da yazıyıyorum. Hala ben yaşadım ben kendime gelmeye çaluşıyorum. Var siz düşünün, Cuma günü Akşam onu yönlendirmesi ile o zarif ve ince hanımefendinin evinde buluştuk. Özel bir sofra hazırlanmış ama daha kapıda beni benden aldı. Var siz gerisi düşünün ben genelde özel anlarım anlatmatı sevmiyorum ama balım için ayrı parantez açıyorum. Yatakta da muhteşem şuan kendime kızıyorum çünkü ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim. O da benim ayıbım olsun. Şu kadarı yazıyorum son olarak misafir ile çok ilgili hiç telefonuna bakmıyor, sizi rahat ettirmek için herşeyi yapıyor kendisi iyi ,ev zaten benim söylememe gerek temiz daha yazacak birşeyim yok. Son söz balım hanımefendiye bir daha ki sefere görüşmeyi iple çekiyorum. Doğum günüm önce görüşürüz güzel ve hoş kadın. Forumda iyi ki tanıdım seni. 🥰🥰🥰
Burdan kısa açıklama kendilerini forumda Dora Moon olarak görmektesiniz. Dün gecenin ortamından ve Dora Hanımın ilgisinden,misafirine sağladığı konfor alanından ne dersiniz deyin orası size kalmış.Bu küçük notu da düşmek istedim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar