Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhteşem Can Kadın Begümle Muhteşem Buluşma

hakanaslan

Normal Üye
9 Kas 2025
4
25
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma aylardır üyeyim birkaç hanımefendi ile görüştüm Ancak ilk yorumumu Begüm hanımla yapıyorum benden kaynaklı gecikmeler olsa da kendisi beni sabırla bekledi ve Nihayet görüşmemizi gerçekleştirdik beni tam anlamıyla evimde hissettirdi gerek misafirperverliği gerek ilgisi ve ayrıntıya giremeyeceğim konularda beni çok mutlu etti kendisine çok teşekkür ediyorum Bundan sonra her fırsatta Kendisiyle görüşeceğim Tabii ki kendisini isterse..
Muhteşem fiziği, ilgisi, yataktaki cilvesi, kadınlığı, Naif duruşu, kibarlığı, hanımefendi olması .... Kadın diyorum tam bir kadın.
Ben kıskanç bir adamım paylaşmayı asla sevmem Hele ki kadınımı asla ama bu iltifatı bu yorumu yapmayı kendime bir borç bildim arkadaşlar güvenli bir liman güzel bir seks istiyorsunuz mutlaka Begüm'e uğrayın.
Kendini Her anlamda geliştirmiş kültürlü Bilgili Hani dışarıda görürsünüz ya bir banka müdüresi aynı onun gibi bir hanımefendi ile birlikte oluyormuşuz gibi düşünün.
Egosu olmayan sıcak samimi dürüst güvenilir tam bir Anadolu kadını:)

Adali5454

Normal Üye
25 Kas 2025
26
35
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzelliğim geliyorum az kaldı …
İyi ki varsın . İyi ki karşıma çıktın. Ben Begüm’le görüşme dışında halini hatrını da soruyorum aramızda mükemmel bir arkadaşlık oluştu. Sanırım çok özledim yakınlığı ilgisi sıcakkanlılığı ve üslubu bakış açısı beni çok etkiliyor.

Begümüm geliyorum İstanbul’a . Sürprizlerim ile beraber

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
306
266
Foruma aylardır üyeyim birkaç hanımefendi ile görüştüm Ancak ilk yorumumu Begüm hanımla yapıyorum benden kaynaklı gecikmeler olsa da kendisi beni sabırla bekledi ve Nihayet görüşmemizi gerçekleştirdik beni tam anlamıyla evimde hissettirdi gerek misafirperverliği gerek ilgisi ve ayrıntıya giremeyeceğim konularda beni çok mutlu etti kendisine çok teşekkür ediyorum Bundan sonra her fırsatta Kendisiyle görüşeceğim Tabii ki kendisini isterse..
Muhteşem fiziği, ilgisi, yataktaki cilvesi, kadınlığı, Naif duruşu, kibarlığı, hanımefendi olması .... Kadın diyorum tam bir kadın.
Ben kıskanç bir adamım paylaşmayı asla sevmem Hele ki kadınımı asla ama bu iltifatı bu yorumu yapmayı kendime bir borç bildim arkadaşlar güvenli bir liman güzel bir seks istiyorsunuz mutlaka Begüm'e uğrayın.
Kendini Her anlamda geliştirmiş kültürlü Bilgili Hani dışarıda görürsünüz ya bir banka müdüresi aynı onun gibi bir hanımefendi ile birlikte oluyormuşuz gibi düşünün.
Egosu olmayan sıcak samimi dürüst güvenilir tam bir Anadolu kadını:)
Sonsuz teşekkür ederim sevgiyle kal 💋

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
306
266
Güzelliğim geliyorum az kaldı …
İyi ki varsın . İyi ki karşıma çıktın. Ben Begüm’le görüşme dışında halini hatrını da soruyorum aramızda mükemmel bir arkadaşlık oluştu. Sanırım çok özledim yakınlığı ilgisi sıcakkanlılığı ve üslubu bakış açısı beni çok etkiliyor.

Begümüm geliyorum İstanbul’a . Sürprizlerim ile beraber
💋💋💋💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar