Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün İncilay hanıma misafir oldum
İnsanlığı için kendisine çok teşekkür ederim
Moralim epey bozukken beni havalara uçurdu
Depresyondaysanız kesinlikle gitmelisiniz
Referans için teşekkürler… Hanımefendinin insanlığının yanında fotolarda göründüğü gibi fiziksel ve etkileşim konusunda da güzel zaman geçirmek temennimiz !!!
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçirilen süre boyunca tüm ilgisi partnerin üzerinde olan, süreyi tamamlamak değilde güzel vakit geçirmek üzerine kuran, zaman yönetimi iyi ve yatakta sizinle arzu ile sevişen bir partner bulursanız daha iyisini beklememek lazım. Tahminimce Khalesi bu konuda çok ama çok iyi
Bugün İncilay hanıma misafir oldum
İnsanlığı için kendisine çok teşekkür ederim
Moralim epey bozukken beni havalara uçurdu
Depresyondaysanız kesinlikle gitmelisiniz
Aşk bebeğim çok tatlısın bu güzel yazı için çok teşekkür ederim sen de çok tatlıydın birlikte keyifli vakit geçirdik ve pamuk gibi olduk tekrar kavuşmak üzere çok öpüyorum seni
Geçirilen süre boyunca tüm ilgisi partnerin üzerinde olan, süreyi tamamlamak değilde güzel vakit geçirmek üzerine kuran, zaman yönetimi iyi ve yatakta sizinle arzu ile sevişen bir partner bulursanız daha iyisini beklememek lazım. Tahminimce Khalesi bu konuda çok ama çok iyi
Referans için teşekkürler… Hanımefendinin insanlığının yanında fotolarda göründüğü gibi fiziksel ve etkileşim konusunda da güzel zaman geçirmek temennimiz !!!