Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Monica Bellucci

selmy34

Normal Üye
27 Nis 2023
5
32
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbula çok kısa süreliğine gelme fırsatım oldu.Kısa bir yazışma sonrası randevuyu kapıp hemen yola çıktım.Elimde valizle çantayla sağolsun kabul etti Frida Hanım.Kapıda karşılaştığım anda enerjisi yüksek çok güzel bir kadınla karşılaştım.Monicaya benzettim direk ilk görüşte yüzü çok güzel. Çok sıcak kanlı birisi kendimi aşırı güvende ve rahat hissettim bence bu bir çok şeyden daha önemli .Güvenlik ve rahat etme bizim için de önemli karşı taraf için olduğu kadar.Özel anlara gelecek olursak 3 saatlik görüşmenin nasıl geçtiğini anlayamadım.Kendimi ona bıraktım masajla önce rahatladım sonra diğer anlamda rahatladım.Nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor.Erkek psikolojisinden de çok iyi anladığını bariz anlamış oldum.Çok teşekkür ederim benimle bu kadar güzel ilgilendiğin için güzel kadın ❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

9 Ocak 2026
167
152
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbula çok kısa süreliğine gelme fırsatım oldu.Kısa bir yazışma sonrası randevuyu kapıp hemen yola çıktım.Elimde valizle çantayla sağolsun kabul etti Frida Hanım.Kapıda karşılaştığım anda enerjisi yüksek çok güzel bir kadınla karşılaştım.Monicaya benzettim direk ilk görüşte yüzü çok güzel. Çok sıcak kanlı birisi kendimi aşırı güvende ve rahat hissettim bence bu bir çok şeyden daha önemli .Güvenlik ve rahat etme bizim için de önemli karşı taraf için olduğu kadar.Özel anlara gelecek olursak 3 saatlik görüşmenin nasıl geçtiğini anlayamadım.Kendimi ona bıraktım masajla önce rahatladım sonra diğer anlamda rahatladım.Nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor.Erkek psikolojisinden de çok iyi anladığını bariz anlamış oldum.Çok teşekkür ederim benimle bu kadar güzel ilgilendiğin için güzel kadın ❤️
Referans için teşekkürler. Umarım yakın zamanda @Frida ile tanışırım

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
819
2,589
Canım benim çok teşekkür ederim güzel duyguların için😘Benim için de keyifli görüşmeydi 💋 Istanbul'a yolun düștüğünde beklerim her zaman.🤗 Sağlıcakla kal sevgiler💃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar