Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katılıyorum yaşanılcak birliktelikte ortamı ateşlendiren bir olay ve böyle benim seksi kadınım iyice tahrik olunca bana neler yapabilceğini tahmin bile edemiyorum
Katılıyorum yaşanılcak birliktelikte ortamı ateşlendiren bir olay ve böyle benim seksi kadınım iyice tahrik olunca bana neler yapabilceğini tahmin bile edemiyorum
Tahmin edemezsin hayatim görücez o an senle aramizdaki alev ne kadar yukselecek bakalim o zaman gorecegim bende kendimi ama baya yuksek ateslerde olacagiz orasi kesin
Tahmin edemezsin hayatim görücez o an senle aramizdaki alev ne kadar yukselecek bakalim o zaman gorecegim bende kendimi ama baya yuksek ateslerde olacagiz orasi kesin
Vovv sen baya yakacaksın belli oldu neyse bu ateşi de günün sonunda söndürmek lazım bu ateşi söndürme işi de bende o zaman aşkım tabi daha sonra gün içinde bu ateşi tekrar yakarım dayanamam zaten sende yaramazlık yapmadan duramazsın o gün