Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Memnun kaldim

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile gecen hafta görüştüm evinin konumu güzel, park sıkıntısı yok. Olumlu ve olumsuz yönleri açıkça yazacağım.

Olumlu yonler:
1) Güzel kadın fiziği de güzel. Memeleri zaten büyük sevenler için çok iyi. Kalçası biraz ufak kalıyor malesef fiziğine göre.
2) Cana yakın muhabbeti güzel.
3) Evi tertemiz. Ağırlama ve ikramlar güzel
4) yatakta elinden geleni yapıyor.

Olumsuz yonler:
1) yaşını 35 yazmış ancak kendisi 43 yaşında. Bunu saklamiyor söylüyor. Yaşının verdiği yüzünde ufak detaylar var. Yine de güzel kadın Ancak ben 40 yaş üstü kimseyle görüşme taraftarı değilim. Bilseydim gitmezdim.

Olumsuz yönü bu kadar. Teşekkür ederim kendisine.

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile gecen hafta görüştüm evinin konumu güzel, park sıkıntısı yok. Olumlu ve olumsuz yönleri açıkça yazacağım.

Olumlu yonler:
1) Güzel kadın fiziği de güzel. Memeleri zaten büyük sevenler için çok iyi. Kalçası biraz ufak kalıyor malesef fiziğine göre.

Olumsuz yonler:
1) yaşını 35 yazmış ancak kendisi 43 yaşında. Bunu saklamiyor söylüyor. Yaşının verdiği yüzünde ufak detaylar var. Yine de güzel kadın Ancak ben 40 yaş üstü kimseyle görüşme taraftarı değilim. Bilseydim gitmezdim.

Referans için teşekkürler lakin pembişin adını göremedim kim acaba ?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

sercanozcnsercan Çevrimdışı
27 Kas 2024
49
41
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence her turlu 35.. yani bana verdihi hissiyat tam bir 35. Civil civil ele avuca sigmaz.. o tek @shakira

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok defa görüştüm, samimiyetle söylüyorum, kenisi söylemese ya da siz burada belirtmemiş olsanız, ben anlamam. Çok güzel bir fiziği var ve güzel bir kadın kendisi.

Paylaşım için teşekkürler.

26 Ocak 2023
401
145
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Olumlu yonler:

Olumsuz yonler:

İşte böyle referanslar bekliyoruz.Abarmadan her şeyiyle birebir🙏

12 Nis 2024
119
132
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O yaslara limit koyup gitmemek bir tercih tabi. O halde diger denemelerde de dikkatli olunmasini tavsiye ederim. Ben kimsenin yasini sormam, direk oldugu gibi soyleyene de denk gelmedim. Bu fizikte olani da cok zor bulunur

Olumlu yonlerinden zekasi, bilgi birikimi eksik kalmis. Cok zekidir, bir cok konuda uluslararasi tecrubesi ve edinilmesi zor bir dalda lisansi vardir.

Ben onunla sohbet etmeyi de cok seviyorum bazen muhabbetten esas isi yapmaya az vakit kalabiliyor. Turk tarihinden Rus felsefesine, Omer Hayyamdan Dubaiye Malezyaya pek cok konuda muhabbet edebilirsiniz. Bir keresinde nerdeyse 3 saat psikoterapi seansi bile yapmistik.

Cok iyi gozlemci ve analizcidir. Oldukca isabetli ve uygulanabilir tavsiyeler de verebilir

Fiziksel becerilerini anlatmaya zaten gerek yok, pek cok yerde oldukca bahsedilmis

patientjoyist Çevrimdışı
11 Tem 2023
195
206
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Olumlu yonler:

Olumsuz yonler:

Shakira ile ilgili olumlu ve olumsuz tüm değerlendirmelerinize saygı duyuyorum. Ancak 35 değil de gerçekten 43 yaşındaysa kendisine hayranlığım bir kat daha arttı demektir! Zira o muhteşem fiziği, heykeli dikelesi göğüsleri ve o enfes teni ile bırakın bir sürü 35'lik hatunu 25'liklere bile taş çıkartır! Alın, karşınıza oturtun ve hiçbir şey yapmadan kendisini seyredin! Bu tarifsiz manzaranın hazzı bile sizi mutlu etmeye yeter bence! 🙏💛🧿😘🙈👏🙏

bartupoyraz Çevrimdışı
15 Ağu 2024
181
208
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşı evet biraz fazla olabilir ama 25 yaşında olan partnerlerden çok daha zevk dolu dakikalar yaşattı bana. Kendisi benim ilk 5 listemdedir. Birikimi, sexy, güzel ve mis kokulu. Evi tertemiz ve hijyen çok iyi

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar