Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hele böylesi sevilmez mi hiççç @Vera Ay
En sevdiğim..özellikle uçları olan.Seninki gibi..yeriiiiim onlarıı
Çok ama çok güzeller. Hele tadı bir başka güzeldir.
Bak şimdi, bu saatte olacak şey mi bu! Tamam sen regl dönemindesin, birşey yapamıyorsun. Bari bize acı, bu güzellikleri gördükten sonra ne yapacağız. Ben şimdi uykuya yatayım bari, Pazar gününe kadar uyuyayım, sonra da kalkıp direkt senin yanına geleyim. Nasıl fikir
nihayet bu güzellikle tanışıp buluşacağım cumartesi günü hayalimdeki güzellik vera ay
Muazzam memeler
Konu eğer senin memen ise bayılırım
Meme sevilmez ya
Meme sevilmez mi hemde senle olan meme pfffff beee
Severim çok etkileyici olmuş
Sizde çok dahası var gibi
evet istersen tabiUyutcan mı arasında![]()
Başka hedeflerim varevet istersen tabi![]()
sevmiyoruz. tahrikte olmuyoruz. özellikle sizin gibi muhteşem memmelere
Ekli dosyayı görüntüle 122818
Söz konusu sen olunca , bu muhteşem vücudun sadece bir parçası meme..
Mesele bütüne bakabilmekte yani
Bütünün sahibi olan güzelliğe.. @Vera Ay
Toplulukta kulaktan kulağa olmazBaşka hedeflerim varYaklaş kulağına söyleyecem
![]()
Bende isterim ...evet istersen tabi![]()
Sonuç ??Ben memeye bakarım, meme mi diye... Bir de,sahibesine bakarım, kadın mı diye..![]()
Üstad sen neeelerdesin yahuuuu ...Bayıla bayıla![]()
Ctesi ...nihayet bu güzellikle tanışıp buluşacağım cumartesi günü hayalimdeki güzellik vera ay
Tüm randevular açık ediliyorBak şimdi, bu saatte olacak şey mi bu! Tamam sen regl dönemindesin, birşey yapamıyorsun. Bari bize acı, bu güzellikleri gördükten sonra ne yapacağız. Ben şimdi uykuya yatayım bari, Pazar gününe kadar uyuyayım, sonra da kalkıp direkt senin yanına geleyim. Nasıl fikir![]()
Çoktaaan geldi üstad da, kırk tilki bir arada, kuyruklarını değdirmeden çözmeye çalışıyoruzToplulukta kulaktan kulağa olmaz
Senin randevu alma zamanın gelmiş sanırım üstad![]()
Bebende istiyorum @Vera Ay
Söz konusu memişler doğal, dik, kıvamında, pürüzsüz ve mis kokulu olunca, he bi de vera hanıma ait olunca, nasıl sevilmez ki.
Bayılırim..Sen kucağımda,memeler tenimde,dillerimiz sevişirse harika olur
Bnları sevmeyen Taş olsun kurusun![]()
Üstadım şu hastane mevzuları bitsin de kazasız belasız.. kendisi de biliyor ilk fırsatta yanında olacağım @Vera Ay hanımınefendinin
Hey maşallah ...
direk desene sana dokunmak istiyorum diye![]()
Neler kaçırdığını bir bilsen .Üstadım şu hastane mevzuları bitsin de kazasız belasız.. kendisi de biliyor ilk fırsatta yanında olacağım @Vera Ay hanımınefendinin![]()
Başka sevilir,
Evetttttt .Başka sevilir,![]()
teşekkür ediyorum çok naziksinizSenin her bir kıvrımın ayrı güzel
Şiir yazdesen şiir olur , kitap yaz desen roman olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!