Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem ile 2 saat

Fervas

0
Normal Üye
1 May 2017
6
27
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun zamandır müsaitlik durumlarımızın uyuşmamasından dolayı plan yapamamıştık, nihayet denk geldi ve kendisinin misafiri oldum. Öncelikle Meltem fotoğraflarında görüldüğünden daha hoş ve seksi bir kadın. İlk başta oturduğumuzda biraz mesafeli gelmişti ama saniyeler dakikalar ilerledikçe farklı bir meltem ortaya çıktı. :devilish:Yatağa geçtiğimizde bambaşka bir güzellikle tanıştım. Teni dokunduğum en güzel tenlerden, dudakları öptüğüm en güzel dudaklardan... Yatakta her istediğime karşılık verdi çok güzel 2 saat geçirdik birlikte.

Evi çok merkezi ve Kadıköy'ün kolay bulunan konumunda. Sokağında yer bulamazsınız ama çok yakında otoparklar mevcut.

Her şey için teşekkür ediyorum kendisine, çok memnun kaldım. Görüşmek dileğiyle,

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
1,238
766
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geri bildirim için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

MELTEM Çevrimdışı

MELTEM

0
17 Ağu 2018
333
1,134
Uzun zamandır müsaitlik durumlarımızın uyuşmamasından dolayı plan yapamamıştık, nihayet denk geldi ve kendisinin misafiri oldum. Öncelikle Meltem fotoğraflarında görüldüğünden daha hoş ve seksi bir kadın. İlk başta oturduğumuzda biraz mesafeli gelmişti ama saniyeler dakikalar ilerledikçe farklı bir meltem ortaya çıktı. :devilish:Yatağa geçtiğimizde bambaşka bir güzellikle tanıştım. Teni dokunduğum en güzel tenlerden, dudakları öptüğüm en güzel dudaklardan... Yatakta her istediğime karşılık verdi çok güzel 2 saat geçirdik birlikte.

Evi çok merkezi ve Kadıköy'ün kolay bulunan konumunda. Sokağında yer bulamazsınız ama çok yakında otoparklar mevcut.

Her şey için teşekkür ediyorum kendisine, çok memnun kaldım. Görüşmek dileğiyle,
Paylaşım için çok teşekkür ederim Güzel ve keyifliydi 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar