Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Meltem Hanım

neformed

Normal Üye
27 Mar 2024
10
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Geçtiğimiz akşam kendisiyle 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.
Konumu son derece merkezi ve rahat bir yerde. Tavsiyem toplu taşıma kullanın. 5 dakika yürüme mesafesinde. Son derece rahat bir şekilde ulaştım.
Kapıya vardığımda Meltem Hanım her zaman olduğu gibi güler yüzüyle karşıladı. Evinin manzarası gayet güzel. Her seferinde etkileyecek gibi duruyor.
Kendisi sağolsun hemen kahve ikram etti. Eli bol, güler yüzlü bir insan. Kendisiyle samimi, saygılı ve içten bir tonla iletişim kurabilirseniz kendisi size misli ile karşılık verebiliyor. Naçizane forumdan deneyimleyip, emin olduğum bir şey varsa o da "üslup" mutlu bir görüşmenin anahtarıdır.
Sohbet sırasında tabi el kol rahat durmamaya başladı. Meltem Hanım'ın libidosu tavandı. Haliyle ateşle barut yan yana gelmiş olduk.
Yatağa geçmeden, uzun bir süre sohbet, sevişme, bakışma vs. ile geçti. Bir duş sonrası yatağa doğru geçtik.
Böyle bir şey yok, kalçalara masaj mı, karşılıklı oral mı, sevişmeye devam mı, kaç farklı pozisyon oldu bilmiyorum ama daha fazlasını bekleyemezdim.
Ardından direkt duşa girdim ve yarım litre su içtim.
Çok bi süre geçmeden ortamdaki libido normal bir seviyede olmadığından dolayı, tekrar sevişmeye başladık. Bir süre böyle geçti ve sonra yatağa geçtik. 2. seansı yine ilk seansın benzeri şekilde bitirdik.
Ardından 15 dakika kadar soluklandım, muhabbet ettik ve karşılıklı teşekkürlerle oradan bacaklarımın sızlamasıyla birlikte ayrıldım.
Abartmıyorum, birçok görüşme yaptım ve bir görüşmeden daha fazlasını bekleyemezdim.
Meltem Hanım'a tekrardan teşekkür ediyorum, çok keyif aldım, harika vakit geçirdim.
Son derece memnun kaldım, tavsiye ediyor muyum, kesinlikle.

Saygılar, sevgiler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,756
13,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
743
3,285
Herkese selamlar,

Konumu son derece merkezi ve rahat bir yerde. Tavsiyem toplu taşıma kullanın. 5 dakika yürüme mesafesinde. Son derece rahat bir şekilde ulaştım.
Kapıya vardığımda Meltem Hanım her zaman olduğu gibi güler yüzüyle karşıladı. Evinin manzarası gayet güzel. Her seferinde etkileyecek gibi duruyor.
Kendisi sağolsun hemen kahve ikram etti. Eli bol, güler yüzlü bir insan. Kendisiyle samimi, saygılı ve içten bir tonla iletişim kurabilirseniz kendisi size misli ile karşılık verebiliyor. Naçizane forumdan deneyimleyip, emin olduğum bir şey varsa o da "üslup" mutlu bir görüşmenin anahtarıdır.
Sohbet sırasında tabi el kol rahat durmamaya başladı. Meltem Hanım'ın libidosu tavandı. Haliyle ateşle barut yan yana gelmiş olduk.
Yatağa geçmeden, uzun bir süre sohbet, sevişme, bakışma vs. ile geçti. Bir duş sonrası yatağa doğru geçtik.
Böyle bir şey yok, kalçalara masaj mı, karşılıklı oral mı, sevişmeye devam mı, kaç farklı pozisyon oldu bilmiyorum ama daha fazlasını bekleyemezdim.
Çok bi süre geçmeden ortamdaki libido normal bir seviyede olmadığından dolayı, tekrar sevişmeye başladık. Bir süre böyle geçti ve sonra yatağa geçtik. 2. seansı yine ilk seansın benzeri şekilde bitirdik.
Ardından 15 dakika kadar soluklandım, muhabbet ettik ve karşılıklı teşekkürlerle oradan bacaklarımın sızlamasıyla birlikte ayrıldım.
Abartmıyorum, birçok görüşme yaptım ve bir görüşmeden daha fazlasını bekleyemezdim.
Meltem Hanım'a tekrardan teşekkür ediyorum, çok keyif aldım, harika vakit geçirdim.

Saygılar, sevgiler.
Canım benim benim için de inanılmaz keyifli bir akşamdı çok çok teşekkür ederim paylaşim için öpüyorum kocaman her zaman beklerim 💋💋💋💋

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
278
380
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Saygılar, sevgiler.
2 de 2 ,güzel referans teşekkürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,190
2,968
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar