- 1 Ağu 2019
- 125
- 297
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumdaki ilk görüşmemi dün @shakira ile yaptım. İyi ki onunla yapmışım
. Evin çevresinde yağmurlu da olsa
biraz oyalandıktan sonra soluğu Shakiranın kapısında aldım. Ellerimde çiçekler yoktu belki ama kapısında sırılsıklam beklerken karşıma bir anda iki melek gibi kız çıktı diğeri @OLESYA tabi
.Üstümü çıkarmaya başladı ikisi de bir güzel ısıttılar beni ortalarına alıp ikram ve muhabbete başladık. Bu arada hiç haberim yoktu Shakiranın doğum günüymüş çok güzel de bir tesadüf oldu
. Shakira duo teklif etti ama ben aynı anda iki kızla birden baş edemediğim için istemedim
Olesyayı biraz üzmüş oldum ama onunla da en kısa zamanda birebir görüşmek isterim. Neyse biz @shakira ile biraz muhabbet ettikten sonra odanın yolunu tuttuk. Oralla başladıktan sonra birkaç pozisyon denedik ve Shakiranın doğum günü de olması sebebiyle görüşmeyi biraz kısa tuttuk. Ben kendi adıma çok memnun kaldım. Evden çıkarken de sanki bir annenin oğlunu uğurlar edasıyla üstümü başımı giydirip ayakkabımı da bağlayıp beni yolcu etti. Öncelikle kendisine ve kısa da zaman geçirmiş olsak @OLESYAya teşekkür ederim. Her şey temiz kalpleriniz gibi gönlünüzce olsun.