- 17 Mar 2020
- 692
- 1,524
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Dostlar
Matkabımı bileyip, forumdaki yeni pembişleri incelerken birden gözüme İmge hanım takıldı
Hemen kendisinden randevuyu kapıp, randevu vaktinin gelmesini sabırsızlıkla bekledim. Mekan Anadolu yakasında zamparaların iyi bildiği Ataşehir’in güzide semtinde. Sakin bir sokak, otopark sorunu yaşamazsınız. Apartmanı bulup kapı zilini çaldığımda hayecan bir kat daha arttı. İçeri girince gördüğüm güzellik karşısında, ne kadar da doğru bir seçim yaptığıma emin oldum. Harika kıyafeti, sımsıcak gülüşü ve içten tavırları ile İmge beni içeri buyur etti
Gözüm İmge’ nin güzelliğinden başka birşey görmese de ilk referanstan dolayı evi için de 2 kelime etmek gerekir. Çok şirin, çok temiz, çok konforlu bir ev. Gayet zevkli döşenmiş, hem rahat etmeniz, hem de özel dakikalardan en yüksek hazzı almanız için tüm detaylara dikkat edilmiş, mükemmeliyetçi belliki kendisi. Özellikle klima olması, yaz aylarında benim gibi yapış yapış sevişmeyi sevmeyenler için önemli bir detay. Ayrıca yatak altı LED’leri ortama acayip seksilik katmış. Gelelim asıl meselemize; hoş sohbet bir kadın İmge, kendisini iyi yetiştirmiş, ama asıl önemli olan misafirinin de enerjisini yükselten inanılmaz bir pozitif enerjisi var, neşesi gülüşü ortamı ısıtıyor, sizi sevgilinizle sevişecek moda kolaylıkla sokuyor, çok da işveli
Bakışlar çok seksi, buraya ayrıca geleceğim 
İmge’nin davetkar bakışlarına daha fazla dayanamayıp, müsade isteyip soluğu duşta alıyorum. Çıktığımda sihirli odada bir melek beni bekliyor
Hafif öpüşmeler ile yakınlaşıyoruz. Öpüşüyle sımsıcak enerjisini bana da geçiriyor, acele etmeden doya doya öpüşüyoruz, ama oğlan rahat durmuyor ki, alttan kafasını uzatıp, o da olaya dahil olmak istiyor
İmge kendisine de bir hoşgeldin öpücüğü konduruyor ve şov başlıyor
İmge solo oral performansını adeta bir resitale dönüştürüyor, o öpüşler, o dil darbeleri, o dudak hareketleri, o kasıklara tatlı ısırışlar, o el hareketleri yok mu, ah ah dostlar
Oğlan aldığı zevkten nerdeyse patlayacak, zıpkına döndü resmen, derisi davul gibi gerildi
Benim gibi oral sever birisi için İmge ‘ nin oralı, gerçekten müthiş bir deneyimdi, diş değdirme kesinlikle yok, dudak ve dil hareketleri müthiş, hele o bakışları ise hazzın tavan yapması için birebir, beni adeta kanatlandırıp uçurdu uçurdu
. Hazır havaya çıkmışız, biraz da ben İmge ‘yi uçurayım dedim. O sıra İmge cowgirl de üzerimde uçmaya başlamıştı bile. Gençliğin verdiği enerji ile zıp zıp zıplıyordu üzerimde. Ama o göğüsler kaçar mı, hemen avuçladım ve başladım emmeye. Doğal büyük göğüsler avuçları dolduruyor, beyaz tenin verdiği zevk, beni daha da kudurtuyordu. İmge ‘nin yüzündeki zevk dolu bakışlar, bütünleşmenin hazzını daha da artırdı. Bu kadar uçmak yeter deyip, yavruyu piste indirdim
Pistte köşe sıkışmıştı artık, kontrol bendeydi, minik kelebek altımda darbelerimi bekliyordu
Hemen aleti darbeliye alıp, işe koyuldum
O tenin güzelliği, vücudun diriliği, bakışların seksiliği insanı başka bir boyuta taşıyor. İnanılmaz orantılı ve
acayip seksi bir vücudu var, böyle bir vücuda dokunabilmek büyük ayrıcalık. Bu arada İmge’nin yaşı gerçekten çok genç, bunu vücudundan ve yüzünden çok net anlayabiliyorsunuz, genç gösteren değil, genç olup, genç gösteren bir pembiş
İmge ‘ye bana ayırdığı zaman ve yaşattığı müthiş hazlar için çok çok teşekkür ederim
Bu arada evet, matkabımı eline verdim, hatta o şekilde fotoğraf da çektim
Matkap hayatında ilk defa böyle narin, bakımlı ve güzel ellerde olsa da enteresan bir çekim oldu 
Evine ilk defa gittiğim için giriş çıkışta sorun olmasın diye alet çantasını da yanıma almıştım, evi de yeni olduğu için belki lazım olur demiştim ama İmge doğal matkaptan yana olduğunu söyledi, kendisi organik seviyormuş 
Bu arada kendisinin bakışları o kadar delici ki, matkaba falan hiç ihtiyacı yok 

Matkabımı bileyip, forumdaki yeni pembişleri incelerken birden gözüme İmge hanım takıldı
İmge’nin davetkar bakışlarına daha fazla dayanamayıp, müsade isteyip soluğu duşta alıyorum. Çıktığımda sihirli odada bir melek beni bekliyor
acayip seksi bir vücudu var, böyle bir vücuda dokunabilmek büyük ayrıcalık. Bu arada İmge’nin yaşı gerçekten çok genç, bunu vücudundan ve yüzünden çok net anlayabiliyorsunuz, genç gösteren değil, genç olup, genç gösteren bir pembiş
İmge ‘ye bana ayırdığı zaman ve yaşattığı müthiş hazlar için çok çok teşekkür ederim

Son düzenleme: