- 20 Tem 2020
- 299
- 463
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen akşam @SENA ile 6. görüşmemizi gerçekleştirdik ama ne gerçeklik.
İlk beşi al, koy altının içine

o derece güzel geçti.
Tabi baş rolde kendisi var. Gerçekten isteyerek GFE hissini sonuna kadar bana yaşattı.
Ben de karşı uyumu vermeye çalıştım diyelim.
Son görüşmede bana sözü vardı, gelir gelmez icabıma bakacaktı ki öyle de oldu.
Yıllarca sevişme yasağından yeni çıkmış bir azgınlıkta dudaklarıma yapıştı.
Yıllardır ayrı adalarda tutsakmışız da özgürlüğümüze kavuşur kavuşmaz birbirimize koşmuşuz gibi.
Hangimiz daha çok özlemiş karar veremedik bile. Rüyanda beni gördün mü diye sormaz mı?
"Bir de bana sor" şarkısını da mırıldandı hafiften.
Ayakta kapı eşiğinde uzun derinden öpüşler kıyafetler çıkarıldı mini banyo doğru yatak.
Kısaca, yatağın hakkını verdik diyelim.
Benden önce evi baştan aşağı temizlemiş hatta oturma gurubu ve TV yerini de değiştirmiş bir de balıkların.
Ama enerjisinden bir şey kaybetmemiş. Bu ziyaretimde yine memeli fincanda kahve içme şerefine eriştim.
Sohbet sonrası bu kez kanepede uzun uzun uzanarak bol öpücüklü minik konuşmalı sade mum ışığında
enfes bir karanlık ortam, çevre de oldukça sessiz.
Loş ortamda daha da seksi. Ten rengi ve dokusu çok hoş. Kalçası sanki incelmiş tahrik gücü yüksek bir kalkıklıkla
beni baştan çıkarmayı rahatlıkla başardı.
Göğüssever olarak göğüslerini hiç kaçırmadı bol bol meme bombardımanı altında şımartıldım.
Sonrasında yatağa doğru uzandık.
Bu sefer Oral yaptıkça inlemeleriyle beni coşturdu.
Önceki görüşmelere göre daha da rahat kendini bana teslim etti ben de ruhumu tabi
Tempo tempo tempo kabardıkça kabardık coştukça coştuk. Birlikte zirvenin de zirvesine çıktık.
Bana mısın demedi. Ondan aldığım cesaretle ona eşlik ettim.
Birlikte mutlu sona fırın sıcaklığında ulaştık.
Bu mutlu akşamı içten samimi duygularla üst seviyede,
yaşadığın ve yaşattığın için sonsuz teşekkürler güzel ve özel kadın

İlk beşi al, koy altının içine
Tabi baş rolde kendisi var. Gerçekten isteyerek GFE hissini sonuna kadar bana yaşattı.
Ben de karşı uyumu vermeye çalıştım diyelim.
Son görüşmede bana sözü vardı, gelir gelmez icabıma bakacaktı ki öyle de oldu.
Yıllarca sevişme yasağından yeni çıkmış bir azgınlıkta dudaklarıma yapıştı.
Yıllardır ayrı adalarda tutsakmışız da özgürlüğümüze kavuşur kavuşmaz birbirimize koşmuşuz gibi.
Hangimiz daha çok özlemiş karar veremedik bile. Rüyanda beni gördün mü diye sormaz mı?
"Bir de bana sor" şarkısını da mırıldandı hafiften.
Ayakta kapı eşiğinde uzun derinden öpüşler kıyafetler çıkarıldı mini banyo doğru yatak.
Kısaca, yatağın hakkını verdik diyelim.
Benden önce evi baştan aşağı temizlemiş hatta oturma gurubu ve TV yerini de değiştirmiş bir de balıkların.
Ama enerjisinden bir şey kaybetmemiş. Bu ziyaretimde yine memeli fincanda kahve içme şerefine eriştim.
Sohbet sonrası bu kez kanepede uzun uzun uzanarak bol öpücüklü minik konuşmalı sade mum ışığında
enfes bir karanlık ortam, çevre de oldukça sessiz.
Loş ortamda daha da seksi. Ten rengi ve dokusu çok hoş. Kalçası sanki incelmiş tahrik gücü yüksek bir kalkıklıkla
beni baştan çıkarmayı rahatlıkla başardı.
Göğüssever olarak göğüslerini hiç kaçırmadı bol bol meme bombardımanı altında şımartıldım.
Sonrasında yatağa doğru uzandık.
Bu sefer Oral yaptıkça inlemeleriyle beni coşturdu.
Önceki görüşmelere göre daha da rahat kendini bana teslim etti ben de ruhumu tabi
Tempo tempo tempo kabardıkça kabardık coştukça coştuk. Birlikte zirvenin de zirvesine çıktık.
Bana mısın demedi. Ondan aldığım cesaretle ona eşlik ettim.
Birlikte mutlu sona fırın sıcaklığında ulaştık.
Bu mutlu akşamı içten samimi duygularla üst seviyede,
yaşadığın ve yaşattığın için sonsuz teşekkürler güzel ve özel kadın