Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme marker & İmge

marker Çevrimdışı

marker

0
15 Tem 2015
328
649
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba FZ Ailesi.

25.06.2023 Bu tarih benim için unutulmaz bir tarih, çünkü uzun zaman aklımda olan ve görüşmeyi dek getiremediğim bir hanım hanımcık biriyle görüşme tarihim. Hanım hanımcık dediğime bakmayın yatakta tam bir kaplan. 😅

İletişim

İmge hanım ile iletişim sorunsuzdu, yazacağınız zaman kelimelerinizi özenle seçin, devamı gelir zaten.

Ev

Giriş çıkış sıkıntısız evi küçük ve temiz, sorunsuz..

İmge

Hani birine hayran olup fotoğraflarına bakıp off çok güzel be dersiniz ya aynen öyle, o muhteşem vücut karsımda duruyordu...

İlgi Alaka

Mükemmel karşıladı, gayet sıcakkanlı, ikramlar yerinde..

Performans

Buraya uzun uzun yazmayı isterdim ama artık referansların bu kısmını kısa tutacağım, mükemmel bir iki saat geçirdim diyebilirim, insan o vücuda dokunmaya kıyamıyor açıkcası, müthiş bir kalça, dudak, göğüs.. Vücut sanki kalemle özel çizilmiş gibi şaheser.. Oral, yatak performansı, zevk alıp zevk veriyor..

bana yaşattığın güzel dakikalar için teşekkür ederim.. Tekrar görüşmek üzere.. 🍑🍑🍓🍒 @İMGE

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,427
1,163
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Şanslısınız @İMGE hanımı yakalayabilmişsiniz 😊 Darısı başımıza diyelim.

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,173
1,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için tşk.👍

Sevgili @İMGE yatak performansının dışında -ki bunu yaşayanlar bilir- sıcaklığı ve tavırlarıyla da ruhunuza dokunmayı becerebilen nadide bir partner👌

Bu da referansa referans gibi oldu, ama olsun 🤦🏻😂

10 Nis 2023
114
181
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba FZ Ailesi.

25.06.2023 Bu tarih benim için unutulmaz bir tarih, çünkü uzun zaman aklımda olan ve görüşmeyi dek getiremediğim bir hanım hanımcık biriyle görüşme tarihim. Hanım hanımcık dediğime bakmayın yatakta tam bir kaplan. 😅

İletişim

İmge hanım ile iletişim sorunsuzdu, yazacağınız zaman kelimelerinizi özenle seçin, devamı gelir zaten.

Ev

İmge

Hani birine hayran olup fotoğraflarına bakıp off çok güzel be dersiniz ya aynen öyle, o muhteşem vücut karsımda duruyordu...

İlgi Alaka

Performans

Buraya uzun uzun yazmayı isterdim ama artık referansların bu kısmını kısa tutacağım, mükemmel bir iki saat geçirdim diyebilirim, insan o vücuda dokunmaya kıyamıyor açıkcası, müthiş bir kalça, dudak, göğüs.. Vücut sanki kalemle özel çizilmiş gibi şaheser.. Oral, yatak performansı, zevk alıp zevk veriyor..

bana yaşattığın güzel dakikalar için teşekkür ederim.. Tekrar görüşmek üzere.. 🍑🍑🍓🍒 @İMGE
Güzel referans için çok teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhaba FZ Ailesi.

İletişim

Ev

İmge

İlgi Alaka

Performans

Keşke daha önceden tanışabilseymişiz dediğim bir buluşma yaşadım 🥰benimle bu harika zaman dilimini paylaştığın için çok mutluyum balım💕🤗 herşey çok güzeldi ve herşey için çok çok teşekkür ederim💕❣️🤗
Daha güzel görüşmelerimiz olsun 😍💕❤️💋 seviliyorsun aşkım🙏🏻💕🥰❣️

marker Çevrimdışı

marker

0
15 Tem 2015
328
649
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keşke daha önceden tanışabilseymişiz dediğim bir buluşma yaşadım 🥰benimle bu harika zaman dilimini paylaştığın için çok mutluyum balım💕🤗 herşey çok güzeldi ve herşey için çok çok teşekkür ederim💕❣️🤗
Daha güzel görüşmelerimiz olsun 😍💕❤️💋 seviliyorsun aşkım🙏🏻💕🥰❣️
İyi ki tanıdığım dediklerimdensin.. Tekrar görüşeceğiz.. ❤️🍑

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Güzel referans için tşk.👍

Sevgili @İMGE yatak performansının dışında -ki bunu yaşayanlar bilir- sıcaklığı ve tavırlarıyla da ruhunuza dokunmayı becerebilen nadide bir partner👌

Bu da referansa referans gibi oldu, ama olsun 🤦🏻😂
Çok teşekkür ederim 🥰 seviliyorsun ❤️

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Merhaba FZ Ailesi.

İletişim

Ev

İmge

İlgi Alaka

Performans

Marker hocam eline emeğine sağlık. Geç oldu ama kusura bakma :)

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
@İMGE tatlım sanada ayrı teşekkür ederim. :)
@marker senin yarattığın etkiden hala kurtulamamış öyle diyorlar :))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar