- 16 Nis 2021
- 316
- 447
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar forumdaşlar yeni bir heyecan ve keyifli geçen görüşmemden bahsedicem size
Kendisiyle muhabbetimiz sohbet odalarında başladı ilk ve merak uyandırmıştı bende o içten konuşmaları aklımda olan biriydi karar verdiğimde direk yazdım wpden kendisine hızlı bir şekilde program yaptık zaten ve dün işten çıkıp koyuldum yola yolda aradı bana mana evde ev arkadaşıda varmış çifte kombomu olucak derken arkadaşı çıkıcakmış zaten haber veriyor bana yavru sorun yok dedim kapıya geldiğimde bi heyecan basmadı değil kapı açıldı bir sarılması var aklım gitti zaten salona geçtim ev arkadaşı @Evrim lede tanışmış oldum bide tabiki tom ilede çok cana yakın velet yanımdan ayrılmadı zaten
@MANA çağırıyor yanımdan ayrılmıyor sadece bakıyordu bi ara
içkilerimizi koyduk çerezlerimizi hazırlamış yavru sohbette kahkahalar havada uçuyordu ama ben dekoltede takılı kalmıştım biraz
@Evrim arkadaşıyla buluşucakmış evden uğurlayınca @MANA da bana hadi bakim sen bi banyoya gir dedi ifadeni alalım
banyodan çıktım siyah elbisesini karşımda bi anda döküverdi vücudundan leopar desenli çamaşırlarla üzerime atladı direk 69 daydık
oralı öyle bir keyifli ki yaşayın kesinlikle uçurdu beni zaten dirty talklarıda fena yoldan çıkarıyor fazla detay vermiyorum yaşamadan anlayamazsınız bu vahşiyi
Seni tanıma şansını bana verdiğin için değerli vaktini ayırdığın için çok çok teşekkürler güzellik iyi ki tanıdım dediğim bir dost kazandım
tekrar görüşmek üzere seviliyorsun

Kendisiyle muhabbetimiz sohbet odalarında başladı ilk ve merak uyandırmıştı bende o içten konuşmaları aklımda olan biriydi karar verdiğimde direk yazdım wpden kendisine hızlı bir şekilde program yaptık zaten ve dün işten çıkıp koyuldum yola yolda aradı bana mana evde ev arkadaşıda varmış çifte kombomu olucak derken arkadaşı çıkıcakmış zaten haber veriyor bana yavru sorun yok dedim kapıya geldiğimde bi heyecan basmadı değil kapı açıldı bir sarılması var aklım gitti zaten salona geçtim ev arkadaşı @Evrim lede tanışmış oldum bide tabiki tom ilede çok cana yakın velet yanımdan ayrılmadı zaten
Seni tanıma şansını bana verdiğin için değerli vaktini ayırdığın için çok çok teşekkürler güzellik iyi ki tanıdım dediğim bir dost kazandım