- 26 Şub 2015
- 933
- 1,526
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ilk görüşmemizin sonrasında ara ara yapılan sohbetler, karşılıklı "sen beni neden hiç aramiyorsun" tripleri
filan derken sevgili Mana'dan gelen davet üzerine evine intikal ettim.
Bu sefer, ilkine gore daha çekici ve kışkırtıcı bir kıyafetle karşılandığımı hemen baştan söylemem lazım. Ikramlar ve misafirperverlik yine had safhada. Sahane bir kahvaltı masası hazırlanmış bir tek bizim adminler eksik. Aman onlar da eksik kalsin zaten.
Keyifli ve bol kahkahalı sohbet sonrasında benom icon hazırladığı, tertemiz havlumu, dış fırçami kapıp banyoya doğru yola koyuldum. Kişisel bakım şart malumunuz!
Meraklısı icin ozel anları yazmak yerine tek bir kare fotoğraf ile tarihe not olarak bırakmayı uygun buluyorum.
Misafirperverliğin icon teşekkür ederim sevgili @MANA çok öpüldün.

Bu sefer, ilkine gore daha çekici ve kışkırtıcı bir kıyafetle karşılandığımı hemen baştan söylemem lazım. Ikramlar ve misafirperverlik yine had safhada. Sahane bir kahvaltı masası hazırlanmış bir tek bizim adminler eksik. Aman onlar da eksik kalsin zaten.
Meraklısı icin ozel anları yazmak yerine tek bir kare fotoğraf ile tarihe not olarak bırakmayı uygun buluyorum.
Misafirperverliğin icon teşekkür ederim sevgili @MANA çok öpüldün.