kaank
Normal Üye
- 25 May 2020
- 8
- 45
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Foruma baktığımda gözüme çarpan ilk kişilerden birisi olmuştu. Gerek konumuma yakın olması gerek referansları iyi olması üzerine görüşme kararı verdim ancak ilk yazdığımda denk getiremedik. Ertesi gün yine yazdım ve referansların da alınmasıyla şartları sağlamış olduk
. Konum geldi ve bir baktım evimin 2 sokak ötesi . Kısa bir yürüyüşle evine ulaştım ve kapıyı açar açmaz esmer tam bir latin güzeli simsiyah saçlı siyah dar mini bir elbiseli çok seksi bir kadınla karşı karşıya geldim. Temizlik faslından sonra içecek ikramları eşliğinde son derece kaliteli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Benim duşa geçeyim dememle sarılarak koridorda hafif dokunmalarla Mana beni banyoya geçirdi. Evi son derece temiz ve düzenli. Sevişme ve yatak performansı olarakta büyüleyici diyebilirim. Kalçaları, kıvrımları ve istekli sevişmesi beni kendimden aldı diyebilirim. Ayna karşısında geçirdiğimiz ve farklı pozisyonlardan sonra güzel bir şekilde seansımızı tamamladık. Kendisi çok iyi ve kaliteli sohbeti olan bir insan. Gösterdiği özen için teşekkür ediyorum. Çok geçmeden 1 hafta sonra dayanadım yine bir akşam vakti diğer görüşmemizi gerçekleştirdik.