hdenizliak
Normal Üye
- 19 Haz 2021
- 34
- 171
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz hafta Mana ile bir sabah vakti (10) görüşme imkanım oldu. Tom un gece Manayı uyulmaması sebebiyle görüşme saatimize çok az zaman kala uyanmış olmasına rağmen Mana istediğim gibi hazırlanmıştı. Öncelikle kendisine buradan teşekkür ediyorum.
2 saatlik görüşmemizde oldukça keyifli vakit geçirdiğimizi söyleyebilirim. Evinin konumunun gayet rahat olduğu birçok kez yazılmış doğrudur.
Mana tam bir esmer bomba olarak fit vücudu ile benim gibi sarışın seven birisini de gayet etkilemiş olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Gerek pozisyon zenginliği gerekse yerinde dirty talk olayları Manayı çok etkileyici kılıyor. Odasındaki aynadan sevişirken onun güzel vücudunu izlemek apayrı bir zevk.
Toma da değinmeden geçmeyeyim. Tatlı, şirin ve artık yarım erkek olan
Tom da dinlenme ve sohbet sırasında ayrı bir renk katıyor.
2 saatlik görüşmemizde oldukça keyifli vakit geçirdiğimizi söyleyebilirim. Evinin konumunun gayet rahat olduğu birçok kez yazılmış doğrudur.
Mana tam bir esmer bomba olarak fit vücudu ile benim gibi sarışın seven birisini de gayet etkilemiş olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Gerek pozisyon zenginliği gerekse yerinde dirty talk olayları Manayı çok etkileyici kılıyor. Odasındaki aynadan sevişirken onun güzel vücudunu izlemek apayrı bir zevk.
Toma da değinmeden geçmeyeyim. Tatlı, şirin ve artık yarım erkek olan