architectxxxx
Normal Üye
- 13 Eyl 2019
- 35
- 71
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumdaşlar
Mana ile Ankara’da geçirdiğimiz gecenin etkisini üzerimden atamamış olmam tekrar görüşme isteğiyle birleşince gündüz ortak noktamız Ankara’da buluşma kararı aldık.
Sağolsun uçağının erken saatte olmasını dert etmedi ve geldi bayan sütun
Kendisi oldukça yaramaz olduğu İçin yine aksiyona müsait bol mekanlı bir oda ayarlamıştım iyi ki de öyle yapmışımmm…
Odaya geçtikten sonra karşılıklı hasret gidermeler içkiler falan derken kendisinden istediğim kıyafet ile yanımda beliri verdi o görüntüye dayanmak gerçekten zor dostlar zor…
zaten bende dayanamadım yatak odası mutfak banyo jakuzi derken baya aksiyonlu bir birliktelik turundan sonra biraz dinlenme kahve faslı sonra onun o meşhur zarları ortaya çıktı attık taaa tammmm balkon çıktı şansımıza içimden yok o kadar değil desemde alkolünde bize verdiği yetkiye mananın da yaramazlık sınırı olmadığını düşününce kendimizi teras ta bulduk aksiyona orda devam ettik 

şimdi düşününce bile kendime hayret ediyorum
Velhasıl
Yine unutamayacağım anların yaşandığı harika bir görüşmenin daha sonuna gelmiş bulunduk ve evli evine köylü köyüne o havaalanına ben yollara dağıldık
Bu serinin devamı gelecek gibi dostlar Çünkü söz konusu Mana
Mana ile Ankara’da geçirdiğimiz gecenin etkisini üzerimden atamamış olmam tekrar görüşme isteğiyle birleşince gündüz ortak noktamız Ankara’da buluşma kararı aldık.
Sağolsun uçağının erken saatte olmasını dert etmedi ve geldi bayan sütun
Kendisi oldukça yaramaz olduğu İçin yine aksiyona müsait bol mekanlı bir oda ayarlamıştım iyi ki de öyle yapmışımmm…
Odaya geçtikten sonra karşılıklı hasret gidermeler içkiler falan derken kendisinden istediğim kıyafet ile yanımda beliri verdi o görüntüye dayanmak gerçekten zor dostlar zor…
Velhasıl
Yine unutamayacağım anların yaşandığı harika bir görüşmenin daha sonuna gelmiş bulunduk ve evli evine köylü köyüne o havaalanına ben yollara dağıldık
Bu serinin devamı gelecek gibi dostlar Çünkü söz konusu Mana