Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mana ile aklınız başınızdan gidecek

Cngzhn Çevrimdışı
28 Haz 2020
71
322
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
açık konuşmak gerekirse bugün başka bir partner arkadaş ile 2 saatlik bir görüşmem oldu.sonra bir arkadaşımla gayrettepe de bir restoranda yemek yerken forumda bu partner ile ilgili referans yazarken çok merak ettiğim partner bayan @MANA ya yazdım. Saatin geç olmasından dolayı dönüş yapmaz zannetim ama dönüş yaptı. (Tabi referans kontrolünden sonra) 😂😂

Gelelim gecenin ilerleyen saatlerine; bir kere kapıyı sevgili sıcaklığı ile açıyor. Sonra malum durumdan dolayı banyoya yönlendiriyor. Özel olduğunuzu orada hissediyorsunuz, paketi açılmamış diş fırçası, tek kullanımlık otel terliği, tertemiz kokan havlu. Duştan sonra sizi salona davet ediyor, ne içmek isterseniz ikram ediyor. Sohbeti mükemmel, kültürü ile resmen kendine bağlıyor. Bu kadar bilgili bir partner ile karşılaşmamışsınızdır.

merak edilen gerçeğe gelirsek; teninin pürüzsüzlüğü, mankenlere taş çıkartacak vücut ölçüleri, yataktaki sıcaklığı ile kendine müptela ettirmesini biliyor. 1 saatliğine gidip 4 saatte çıktım artık gerisini siz tamamlarsınız 😉

@MANA buradan direk sana da birşeyler yazmak istiyorum; çok uzun zaman sonra böyle bir akşam + gece yaşattırdığın için çok teşekkür ederim 😘😘

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
101
131
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

0
Normal Üye
29 Haz 2017
3,701
8,927
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
açık konuşmak gerekirse bugün başka bir partner arkadaş ile 2 saatlik bir görüşmem oldu.sonra bir arkadaşımla gayrettepe de bir restoranda yemek yerken forumda bu partner ile ilgili referans yazarken çok merak ettiğim partner bayan @MANA ya yazdım. Saatin geç olmasından dolayı dönüş yapmaz zannetim ama dönüş yaptı. (Tabi referans kontrolünden sonra) 😂😂

Gelelim gecenin ilerleyen saatlerine; bir kere kapıyı sevgili sıcaklığı ile açıyor. Sonra malum durumdan dolayı banyoya yönlendiriyor. Özel olduğunuzu orada hissediyorsunuz, paketi açılmamış diş fırçası, tek kullanımlık otel terliği, tertemiz kokan havlu. Duştan sonra sizi salona davet ediyor, ne içmek isterseniz ikram ediyor. Sohbeti mükemmel, kültürü ile resmen kendine bağlıyor. Bu kadar bilgili bir partner ile karşılaşmamışsınızdır.

merak edilen gerçeğe gelirsek; teninin pürüzsüzlüğü, mankenlere taş çıkartacak vücut ölçüleri, yataktaki sıcaklığı ile kendine müptela ettirmesini biliyor. 1 saatliğine gidip 4 saatte çıktım artık gerisini siz tamamlarsınız 😉

@MANA buradan direk sana da birşeyler yazmak istiyorum; çok uzun zaman sonra böyle bir akşam + gece yaşattırdığın için çok teşekkür ederim 😘😘

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

wuuuuuuuu 😀

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler 2 tarafa da mana hanıma merak fazlasıyla uyanmaya başladı kısmet

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

ANT45 Çevrimdışı

ANT45

0
29 Kas 2012
582
611
Güzel paylaşım emeğinize sağlık,

Mana çok güzel,çok naif,çok tatlı kız herkese nasip olmaz bu kadar keyifli bir kızla görüşmek

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
16,021
13,372
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar