- 1 Ağu 2009
- 2,359
- 508
Uzun bir aradan sonra yeniden @MANA lanmak yeniden sana dokunabilmek ne büyük keyif anlatamam. Daha önceki forum macerası sırasında tanışma fırsatı yakalayıp tadı damağımda kalmış esmer bomba. Tanışmışlığın verdiği rahatlıkla pervasızca yazdığım selam hoşgeldin mesajı sonrası yaşanan duraksama ile telefon rehberinde olmadığımı anlayıp cool ben deyişim, çoook hızlı, keyifli saatlerin ateşlenen fitili oluverdi. Aynı mekan aynı viski ve aynı esmer afet cool daha ne ister. Kahrolsun şu Covid19 kapı açılışındaki ateşli sarılmaların nefessiz öpüşmelerin katili. Hijyen kriterlerini yıkarak küçük bir hoşgeldin öpücüğünü aldım
Daha derin öpüşmelerin şartını bildiğimden, benim için hazırlanmış diş fırçası havlu terlik vs malzemelerin hakkını vermek için duşa gireyim ben bari dedim. Duş, diş temizliği bitimi salona geçtiğimde viskilerimiz kadehe koyulmuştu bile. Bu kez minik bir öpücükle yetinmeyeceğimiz kesindi öylede oldu. Uzun öpüşme faslı sonrası yudumladığımız viskilere eşlik eden sigaralar ve koyu bir muhabbet oldu. Muhabbetler aramızda. Sonrası tekno maniaclığımla birkaç teknolojik bilişimsel işleri halledip. Viskili dudaklarla salonda birbirimize yapıştık. Koridorda kucakta hoppacığı severim ama @MANA cığımın haklı gerekçelerinden, sarmaş dolaş yürüyüp öpüşerek geçtik yatak odasına. Salondaki kibar naif melek bir anda ateşli siyahlar içinde bir ilaheye dönüşüverdi. Bu ilahe nefesinizi sadece soyunarak kesebilir, nasıl soyunduğunu gördüğünüzde sizde bana hak verirsiniz. Eeee artık tek vücut olma anıdır ama bu ilahenin her noktasını öpüp koklamadan dayanabilmek zor ben de dayanamadım. Uzun öpüp koklamalar hassas dokunuşlar bile baş döndürücüydü. Birbirimizin teninde farkına varmadan kaybolduk. Uzun soluklu sevişmek buydu işte. Sayı skor zaman hiçbir şey umurunuzda olmuyor.
Çok güzel bir o kadar keyifli anlardı umarım daha da fazlası olacak.
Not : İlk görüşmemiz için paylaşım yaptığım anda kapanmıştı hesabın, umarım bu kez bir yerlere kaybolmazsın.
Sevişmek üzere esmer bomba

Çok güzel bir o kadar keyifli anlardı umarım daha da fazlası olacak.
Not : İlk görüşmemiz için paylaşım yaptığım anda kapanmıştı hesabın, umarım bu kez bir yerlere kaybolmazsın.
Sevişmek üzere esmer bomba