Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lora ile Özel ve Güzel Anlar

Alexandros

Normal Üye
7 Mar 2026
1
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık bir ay önce @LORA ile görüştüm. Programı hızlı ve net bir şekilde yaptık. Kendisi çok güzel, tatlı, akıllı, zarif bir kız. Öncelikle papatya çaylarımızı içtik, konuştuk, dertleştik. 😄 Aynı zamanda sohbeti de akıcı, içten ve kesinlikle boş cümleler söylemiyor. Sabaha kadar dinleyebilirdim. Sıcak yaklaşımı dolayısıyla insan kendini daha rahat hissediyor. Bu benim için önemliydi. Yatakta ise aklımı başımdan aldı. Kontrol ona bıraktığımda hazzın doruklarına ulaştım. 🥵 Fiziği de muazzam. Hijyen konusuna çok önem veriyor, hassasiyeti olan beyler için de artı bir durum. Bana gösterdiği anlayış, misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kendisine doyamadım. Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. ❤️🫶

LORA Çevrimdışı
28 Tem 2025
406
2,975
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaklaşık bir ay önce @LORA ile görüştüm. Programı hızlı ve net bir şekilde yaptık. Kendisi çok güzel, tatlı, akıllı, zarif bir kız. Öncelikle papatya çaylarımızı içtik, konuştuk, dertleştik. 😄 Aynı zamanda sohbeti de akıcı, içten ve kesinlikle boş cümleler söylemiyor. Sabaha kadar dinleyebilirdim. Sıcak yaklaşımı dolayısıyla insan kendini daha rahat hissediyor. Bu benim için önemliydi. Yatakta ise aklımı başımdan aldı. Kontrol ona bıraktığımda hazzın doruklarına ulaştım. 🥵 Fiziği de muazzam. Hijyen konusuna çok önem veriyor, hassasiyeti olan beyler için de artı bir durum. Bana gösterdiği anlayış, misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kendisine doyamadım. Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. ❤️🫶
Hahhaa cok tatlısın ya 😘 tesekkür ederm balım bende sabırsızm :)

20 Mar 2022
276
160
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar