- 10 Ocak 2025
- 2,131
- 5,034
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Canım çekti
Bayılırım
O agizin neler yaptığı bi bilseler
Ağır tahrik içeriyor özleniyorsun
En kısa sürede görüşmek dileğiyle.
Ben de seni seviyorum hayatım çok keyifli çok güzel vakit geçirdim videoyu hatırladın değil mi beraber çektiğimiz videoLolipop sevmeyeni bende sevmemAma seni lolipopdan daha çok seviyorum @DEMET im.
Sonraki görüşmelerimizde Lolipopun devamı gelsin değil mi?
![]()
Devamı tabii ki de gelecek birkaç ay sonra tekrar beraberizLolipop sevmeyeni bende sevmemAma seni lolipopdan daha çok seviyorum @DEMET im.
Sonraki görüşmelerimizde Lolipopun devamı gelsin değil mi?
![]()
Lolipop nasıl dayansın @DEMET biz burada erirken
Önemli olan tadı güzel olsun
Dudakların güzelliği ve dilin lolipop ile olan dansı , inanılmaz etkileyiciben çok severimya sen
![]()
Bu hayatta Lolipop olmak isteyecegimi hic dusunmemistim.. tesekkurler
Yapma böyle şeyler
Senin dudaklarından olurda sevilmezmi lolipop
Ben daha çok o lolipopun sahibini severim
Ne yapayım hayatım seviyorum yaLolipopun hakkını veriyorsunuz demet hanım.Ancak bu kadar güzel yalanır lolipop
BendeBayılırım![]()
Bayılırım![]()
Ben tşk ederim seninle olmak çok keyifli idiBelki yarın belki yarından da yakın canım benim. Öpüyorum herşey için teşekkürler.![]()
Böyle de olmazki amaaaa
En iyi sen bilirsin dimiO agizin neler yaptığı bi bilseler![]()
Çok severim..yalaya yalaya,acele etmeden eriyip bitene kadar sabırla şerbetini içe içe zirveye çıkartmak uzmanlık alanım..istersen senin için de var, ister misin?
Tabiki neden olmasınÇok severim..yalaya yalaya,acele etmeden eriyip bitene kadar sabırla şerbetini içe içe zirveye çıkartmak uzmanlık alanım..istersen senin için de var, ister misin?
iç gıcıklayıcı ve kışkırtıcı
Canım çekti. Harikasın
Bende özledimAğır tahrik içeriyor özleniyorsun![]()
Ne zaman istersenizEn kısa sürede görüşmek dileğiyle.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!