Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Liseli Kelimesi ve Fantezisinin Vücut Bulmuş Hali

speedy46

0
Normal Üye
3 Eyl 2017
5
25
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar değerli forum üyeleri,
Geçtiğimiz hafta @Daniella ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Öncelikle kendisine isteğimi kırmayıp beni kapıda o güzel liseli kostümü ile karşıladığı ve güzel geçen 2 saat için teşekkürü bir borç bilirim.
Kendisi hakkında öpüşmüyor, isteksiz vs gibi olumsuz yorumları görmüştüm. Benim için çok önemli olan bu husus hakkında iyi ki bu yorumlarda vardır birşey diyerek kendim tecrübe etmişim diyebilirim.

Kendisi genç, minyon güzel ama ele gelen ve size kendinizi çok iyi hissettiren bir hanfendi. Kesinlikle tanışmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Yanındayken kendinizi bulutların üstünde hissedeceğiniz, gfe’nin tam anlamıyla dibine vuracağınız, sevişme esnasında ki biran bile sizinle teması öpüşmeyi sizinle ilgilenmeyi kesmeyen ayrıca kendisinin de keyif aldığını hissedeceğiniz bir kadın !

Sevişirken ki titremeleri, kasılmaları sizi kendine çekmesi bunun için alabileceğiniz en iyi referanstır diye düşünüyorum. Ayrıca oldu bitti değil sonrasında salonda oturken, yatakta uzanırken de sürekli kollarınızda koynunuzda göz göze öpüşerek dokunarak teması kesmemesi de size verdiği değerin en net kanıtıdır kanımca.

Tekrardan yaşattığın özel ve güzel anlar için tekrar tekrar teşekkür ederim. Kendine çok iyi bak…

Not: Giderken Ice White Chocolate Mocha ve yedek çakmak almak yararınıza olacaktır. Yoksa bizim gibi 3 tane çakmaktan 1 tane ateş elde edemeyebilirsiniz.. 😂

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,218
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Daniella Çevrimdışı
10 Eki 2025
143
1,894
Merhabalar değerli forum üyeleri,
Geçtiğimiz hafta @Daniella ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Öncelikle kendisine isteğimi kırmayıp beni kapıda o güzel liseli kostümü ile karşıladığı ve güzel geçen 2 saat için teşekkürü bir borç bilirim.
Kendisi hakkında öpüşmüyor, isteksiz vs gibi olumsuz yorumları görmüştüm. Benim için çok önemli olan bu husus hakkında iyi ki bu yorumlarda vardır birşey diyerek kendim tecrübe etmişim diyebilirim.

Kendisi genç, minyon güzel ama ele gelen ve size kendinizi çok iyi hissettiren bir hanfendi. Kesinlikle tanışmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Yanındayken kendinizi bulutların üstünde hissedeceğiniz, gfe’nin tam anlamıyla dibine vuracağınız, sevişme esnasında ki biran bile sizinle teması öpüşmeyi sizinle ilgilenmeyi kesmeyen ayrıca kendisinin de keyif aldığını hissedeceğiniz bir kadın !

Sevişirken ki titremeleri, kasılmaları sizi kendine çekmesi bunun için alabileceğiniz en iyi referanstır diye düşünüyorum. Ayrıca oldu bitti değil sonrasında salonda oturken, yatakta uzanırken de sürekli kollarınızda koynunuzda göz göze öpüşerek dokunarak teması kesmemesi de size verdiği değerin en net kanıtıdır kanımca.

Tekrardan yaşattığın özel ve güzel anlar için tekrar tekrar teşekkür ederim. Kendine çok iyi bak…

Not: Giderken Ice White Chocolate Mocha ve yedek çakmak almak yararınıza olacaktır. Yoksa bizim gibi 3 tane çakmaktan 1 tane ateş elde edemeyebilirsiniz.. 😂
Canim öncelikle geç dönüş için kusura bakma bildirimlerde arada kaynamış 🫣🫣🫣 güzel yorumun için teşekkür ediyorum 😘😘 yazdıkların senin aldığın keyif kadar benim de duyduğum keyif 🥰🥰senin gibi bi beyfendi ile tanıştığım için bende memnunum😍😍 son olarak kahve şart değil ama çakmak sorununu yaşamamak için bencede yedekli gelmek iyi bı tavsiye🙃🙃💋💋 en kısa sürede tekrar görüşmek üzere 😘 😘 💋 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar