- 21 Nis 2023
- 92
- 184
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu geç saate rağmen tüm forumu selamlayarak başlayalım, adettendir efendim 
@Barbie Nil , benim Libido Queen'im
ile iyice özleşmişken planladığımız program günü gelsin diye o kadar bekledim ki, anlatılmaz yaşanır. Araya giren tatiller, başka birtakım şeyler derken o ipeksi teninin kokusu burnumda tütüyordu 
Kavuşmanın vereceği o azgın ve de hırçın duyguları en tepede yaşamak için suitimizde buluştuk. Malum fanteziden fanteziye koşarken kafalar rahat olmalı, sesler yankılanırken odak dağılmamalı, birbirini sanki daha yeni tanışmışçasına keşfederken, insan DENGİNİ bulmuşken hayat güzelleşmeli. Vallahi sağolsun, o aramızdaki uyum ve enerjiyi ben artık anlatmaktan bıktım, @Barbie Nil bana her seferinde daha fazlasını vermekten bıkmadı
Odanın kapısı kapandığı saniyede dudak dudağa yapıştığımızda anladım, kadınımı haddinden fazla özlemiştim, kalbim resmen boğazımda atıyordu. Öpüşmeye ara verip birkaç saniye gözlerine baktığımda sadece ateş gördüm
Onu görmek bile yeter benim gibi adama. 1 saat bile öpüşebilirdim, o dudakları, bana gelen kokusu RÜYA gibiydi ama filmin devamını görmek de lazım. Yataktaydık artık, hırçınca ve azgınca.
Hemen peşinden üstündeydim, avımı bırakmam. En sevdiğim şeyi de asla kaçırmam, ne o? Kadınıma o uzuuuuuuuuunn oralı yaşatmak
@Barbie Nil ve bal kutusudur benim cennetim. Ona 2 saat sırf oral yapabilirim, çene namına bişey kalmaz ama vallahi değer. Tabi bağıra çağıra orgazma ulaştıktan sonra benden kaçmaya çalıştığı için o kadar uzun tutamıyoruz o işi
Ev ortamında olsaydık boşalırken sıkıca ağzını kapatırdım zira o da azdırıyor kadınımı
O güzel yüzünden, dudaklarından başlayarak santim santim aşağı indim. Bal kutusuna geldiğimde zaten ıpıslaktı. Dil darbeleri, dakikalarca öpüşmeler, vakumlamalar derken tüm balları ağzımdaydı artık
Titriyordu, ne titreme ama, kasılarak kaçıyordu benden. Kaçabilirseeee... Tuttum onu, sıra bendeydi. Yatakta doğruldu, ben ayaktaydım. Ağzı açıkken "şimdi beni ağzına almayı bekleyecek" derken bir baktım ki kaplanın avını yakaladığı gibi aldı beni ağzına. Avcı oydu artık, en azından ben insanlığı kaybedene kadar. Vahşetle ruhumu sömürüyordu. Bu kadar istekli olması beni nasıl mı azdırdı? Aldım ipleri elime, durur muyum. Ağzının ıslaklığı, o sıcaklık, dudaklarının dokusu beni insanlıktan çıkarıyordu. Artık dayanamadım, onu domalttığım gibi tek vücut olduk
Bir gözümle aynada bize baktım ki manzara dehşet vericiydi. Cennetten hallice. Ve evet, ben vurdukça titreyen kadınım tekrar boşalmıştı
İyice zevke geldikten sonra çıktım içinden. Onun o ipeksi vücuduna boşalacaktım, kafamda başka bişey yoktu. Yatakta tek vücut, kadınım üstümde, öpüşerek bağrışarak titreyerek ve ne yaptığımı hatırlamadığım
ne varsa yaparak her yerine boşalırken kenetlenmiştik, aramızda bir milim bile boşluk yoktu. Titremekten ne hale geldiğime @Barbie Nil şahit, ben abartıyor gibi görünmeyeyim hiç, marifet sahibi o zira bende çok bi numara yok 
Perde arasında duşlar alındı, gıybetlere devam edildi, özene bezene aldığım atıştırmalıklar midelere indirildi, afiyet şeker olsun
Sonra o inanılmaz fantezi kostümüyle karşımdaydı. Artık kim aldıysa
aşşşırı iyi zevkleri varmış
İlk perdeye benzer anılarla ikinci perdeyle yatak defterini nihayete erdirdik, şimdilik
@Barbie Nil , sözün özü şudur ki; bana yaşattığın her şey için, ondan bile önemlisi "yaşattığın her şeyi benimle karşılıklı yaşadığın için" kaç tane teşekkür etsem yetmez, kafi gelmez. Onun yerine aşağıya birkaç kare bırakıyorum ki hatıra olsun
En önemlisi, sağlığımız daimi olsun...
Walter
@Barbie Nil , benim Libido Queen'im
Kavuşmanın vereceği o azgın ve de hırçın duyguları en tepede yaşamak için suitimizde buluştuk. Malum fanteziden fanteziye koşarken kafalar rahat olmalı, sesler yankılanırken odak dağılmamalı, birbirini sanki daha yeni tanışmışçasına keşfederken, insan DENGİNİ bulmuşken hayat güzelleşmeli. Vallahi sağolsun, o aramızdaki uyum ve enerjiyi ben artık anlatmaktan bıktım, @Barbie Nil bana her seferinde daha fazlasını vermekten bıkmadı
Odanın kapısı kapandığı saniyede dudak dudağa yapıştığımızda anladım, kadınımı haddinden fazla özlemiştim, kalbim resmen boğazımda atıyordu. Öpüşmeye ara verip birkaç saniye gözlerine baktığımda sadece ateş gördüm
Hemen peşinden üstündeydim, avımı bırakmam. En sevdiğim şeyi de asla kaçırmam, ne o? Kadınıma o uzuuuuuuuuunn oralı yaşatmak
Perde arasında duşlar alındı, gıybetlere devam edildi, özene bezene aldığım atıştırmalıklar midelere indirildi, afiyet şeker olsun
@Barbie Nil , sözün özü şudur ki; bana yaşattığın her şey için, ondan bile önemlisi "yaşattığın her şeyi benimle karşılıklı yaşadığın için" kaç tane teşekkür etsem yetmez, kafi gelmez. Onun yerine aşağıya birkaç kare bırakıyorum ki hatıra olsun
En önemlisi, sağlığımız daimi olsun...
Walter