Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lena Twitter

Firas919

Normal Üye
11 Haz 2024
13
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Lena'yı Twitter'da tesadüfen buldum. Sadece Twitter profili olan birini görmek zor. İlk gördüğümde kişi güzeldi ama fotoğraflarındakinin tam tersiydi.

Lena doğal bir güzellik. Şahsen tercih ettiğim gibi herhangi bir makyajı yok. İnsanların kendileri olmalarını severim.

Lena ile 3 saat geçirdim ve çok hızlı bir şekilde kayboldular. İçtik, konuştuk, eğlendik, ardından daha fazla içtik, konuştuk ve eğlendik. Lena bana hayatımda aldığım en iyi kişisel zevklerden bazılarını verdi.

Lena İzmir'den uzakta yaşıyor, bu yüzden otele gidip gelmek için taksi parası istiyor.

Seni görmeme izin verdiğin için teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Firas

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
First of all, thank you for the reference. I have some questions;

When you say she lives far from Izmir, do you mean outside the central districts or in a nearby city, such as Manisa? Do you have any information on that?

Also, how much did you pay for the 3 hour meeting and how much does she charge for a taxi?

Firas919

Normal Üye
11 Haz 2024
13
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstinye Park'ta kalıyordum, kendisine uzak olduğunu söyledi. İzmirli olmadığım için nerede yaşadığını hatırlamıyorum, üzgünüm. Kendisine daha yakın olan Bayraklı'da buluşmayı önerdi.

Sanırım (artık detayları bilmiyorum) 3 saat için 16.000 TL artı taksi için 3.000 TL ödedim.

Yanlış fiyat teklifi vermek istemediğim için ücretleri hakkında kendisiyle iletişime geçmekten çekinmeyin. Randevu bir hafta önceydi ama yorumumu bırakmak için henüz vakit ayırdım.

İyi şanslar 😊

20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstinye Park'ta kalıyordum, kendisine uzak olduğunu söyledi. İzmirli olmadığım için nerede yaşadığını hatırlamıyorum, üzgünüm. Kendisine daha yakın olan Bayraklı'da buluşmayı önerdi.

Sanırım (artık detayları bilmiyorum) 3 saat için 16.000 TL artı taksi için 3.000 TL ödedim.

Yanlış fiyat teklifi vermek istemediğim için ücretleri hakkında kendisiyle iletişime geçmekten çekinmeyin. Randevu bir hafta önceydi ama yorumumu bırakmak için henüz vakit ayırdım.

İyi şanslar 😊
Detaylı bilgiler için teşekkürler, genel olarak merak ettiklerimi öğrendim.

Son düzenleme:

Firas919

Normal Üye
11 Haz 2024
13
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslen Filistinliyim ama çoğumuz gibi orada yaşamıyoruz. Atlantik'in diğer yakasında yaşıyorum.

Paylaşımlarımın bilgilendirici olduğunu bilmek güzel. Dil bilgisi hatalarım için özür dilerim.

Lena harika. İzmir halkı da öyle. 2026'ya kadar.

20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslen Filistinliyim ama çoğumuz gibi orada yaşamıyoruz. Atlantik'in diğer yakasında yaşıyorum.

Paylaşımlarımın bilgilendirici olduğunu bilmek güzel. Dil bilgisi hatalarım için özür dilerim.

Lena harika. İzmir halkı da öyle. 2026'ya kadar.
Diğer merak ettiğim şeyler ise;

Oral performansı, ön sevişme atmosferi ve seks kalitesi hakkında da bilgiler verirseniz sevinirim @Firas919

Ben de her an bir görüşme yapabilirim kendisiyle, paylaşımları oldukça ilgimi çekti

Firas919

Normal Üye
11 Haz 2024
13
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@cleverhandsome

Tam detayları vermenin pek hayranı değilim ama deneyeceğim...

oral 10/10... çok tutkulu

ön sevişme... dürüst olmak gerekirse, aldığımdan daha fazla ön sevişme verdim.

Seks... etkileyiciydi ki bu benim için olumlu.

Umarım yardımcı olur.

İnsanları Twitter'da veya forumlarda nasıl paylaştıklarına göre de ayırtmayı seviyorum. Günün sonunda bir insanla görüşüyorum.

20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@cleverhandsome

Tam detayları vermenin pek hayranı değilim ama deneyeceğim...

oral 10/10... çok tutkulu

ön sevişme... dürüst olmak gerekirse, aldığımdan daha fazla ön sevişme verdim.

Seks... etkileyiciydi ki bu benim için olumlu.

Umarım yardımcı olur.

İnsanları Twitter'da veya forumlarda nasıl paylaştıklarına göre de ayırtmayı seviyorum. Günün sonunda bir insanla görüşüyorum.
Bilgi için teşekkürler, şimdi taşlar yerine tam olarak oturdu

Bir tek ön sevişme kısmında ikilemde kaldım ama yeterli ve genel olarak iyidir diye tahmin ediyorum

5 Tem 2022
54
32
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Lena’nın iletişim bilgilerini paylaşabilir misin?

20 Nis 2019
1,705
1,293
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
26 Şub 2019
105
208
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederiz değerli referansınız için. Lena uzun süredir aklımı kurcalıyordu, bu sayede bazı şeyler biraz daha netleşti.

ap30izmir

Normal Üye
25 Haz 2024
8
11
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Lena'yı Twitter'da tesadüfen buldum. Sadece Twitter profili olan birini görmek zor. İlk gördüğümde kişi güzeldi ama fotoğraflarındakinin tam tersiydi.

Lena doğal bir güzellik. Şahsen tercih ettiğim gibi herhangi bir makyajı yok. İnsanların kendileri olmalarını severim.

Lena ile 3 saat geçirdim ve çok hızlı bir şekilde kayboldular. İçtik, konuştuk, eğlendik, ardından daha fazla içtik, konuştuk ve eğlendik. Lena bana hayatımda aldığım en iyi kişisel zevklerden bazılarını verdi.

Lena İzmir'den uzakta yaşıyor, bu yüzden otele gidip gelmek için taksi parası istiyor.

Seni görmeme izin verdiğin için teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Firas
Fotoğraflardakinin tersi derken nasıldı hocam? Fotoğraflarında sarışın, minyon, güzel fiziği olan birisi gibi görünüyor. Farklı biri mi geldi?

Firas919

Normal Üye
11 Haz 2024
13
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzgünüm. Türk olmadığım için çeviri net değildi.

Fotoğraflarına benzemediğim konusunda, başka birinden bahsediyordum. Geçen yıl İstanbul'dayken sadece Twitter profili olan birine mesaj attım. Fotoğraflarında zayıf ve simsiyah saçlı biri vardı. Gelen kişi sarı saçlı bir Rus'tu. Hâlâ güzeldi ama iki kişilik rezervasyon yaptığımda bir saat sonra ayrılmak istedi. Bir ajansı vardı.

Bu nereye varıyor? Lena, sadece Twitter profili olan gördüğüm ikinci kişiydi. Bu yüzden bu tür profiller, yorum olmadığı için zorlayıcı olabiliyor.

Lena'ya gelince, doğal bir güzelliği var ve paylaştığı fotoğraflara benziyor. Tekrar görüşmeyi denedim ama o sırada meşguldü. Eğer İzmir'e gidersem onu görmekten çekinmem.

Bu arada, İzmir'deyken başka birine mesaj attım. Fotoğraflarına hiç benzemiyordu ve gerçekten de ilgimi çekmedi. Yani sadece Twitter profilim 2'de 4 başarılı oldu diyebilirim. İnsanlar hakkında olumsuz yorum bırakmaktan hoşlanmıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar