Sapien
Normal Üye
- 11 Ocak 2022
- 2
- 30
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çok uzun yazmayacağım acak okuma yapmayı hiç sevmeyenler için özet geçmem gerekirse benim için her açıdan kusursuz bir görüşmeydi. Güzelliklerin saklı kalmasını istemeyen biri olarak, üyelik alıp ilk referansımı kendisine yazmak istedim.
İmge'yle geçtiğimiz cuma gayet seri bir iletişimle sözleşip, cumartesi akşamı onun evinde buluştuk. Adresi bulmak kolay oldu. Ben motosikletle gittiğim için lokasyonda park açısından doğal olarak sorun yaşamadım ancak araçla gidenlerin de sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Eve ulaştığınızda kapı açıldığından itibaren sıcaklığı hissediyorsunuz. Çok samimi bir iletişimi var, nerede görseniz kanınızı kaynatacak birisi. Zeki, çevik ve nazik
. Bana göre güzelliği ve fiziği görecelilik sınırının çok üzerinde. En önemlisi de içten bir şekilde sizi memnun etmeye çalışıyor ve başarıyor da. Bana bodyguardlık teklif ettiğinde işi gücü yakıp kabul edecektim ancak beni pamuğa çevirdiği için sinirli bakamayıp mülakatta elendim
. Görüşmenin etkisi uzun süre hissediyorsunuz. Umarım tekrar görüşürüz.
İmge'yle geçtiğimiz cuma gayet seri bir iletişimle sözleşip, cumartesi akşamı onun evinde buluştuk. Adresi bulmak kolay oldu. Ben motosikletle gittiğim için lokasyonda park açısından doğal olarak sorun yaşamadım ancak araçla gidenlerin de sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Eve ulaştığınızda kapı açıldığından itibaren sıcaklığı hissediyorsunuz. Çok samimi bir iletişimi var, nerede görseniz kanınızı kaynatacak birisi. Zeki, çevik ve nazik