- 10 Ara 2019
- 232
- 631
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@VİOLETA Dün İş Seyahatim nedeniyle İzmir’deydim.Forum da gezinirken Violeta’nın profili dikkatimi çekti.Gerek güzelliği gerekse yazışmalarından gördüğüm iletişim diliyle beni çok cezbetti.Yoğun bir İş Kadını olduğu için kendisine yazıp yazmamakta kalınca şansımı deneyip yazdım
Bana kısa süre de dönüş sağladı.Doğum günü organizsasyonun da olacağını yazdı.Ben acaba görüşemeceğim miyim derken,İstanbul’a gece dönüş yapacağımı belirttim.O da benim için programını yarıda kesti çok teşekkür ediyorum kendisine.görüşmek için randevulaştık.
Evin konumu merkezi bir yer de güvenlikli site evi gerçekten çok harika dizayn edilmiş.
Kendisi sizi bütün sıcaklığı ve güler yüzüyle karşılıyor
Böylesini güzel ve özel bir kadın’la bir araya gelmek insanı çok şanslı hissetiriyor.
Özel alanlara çok girmeyi sevmem ama yatak ta uçurdu beni desem yeridir
Sohbeti her konu da bilgi sahibi ve donanımlı olduğu için doyum olmaz.Bıraksalar sabaha kadar konuşurduk.
Misafirperverliğinden,Özel anlardan,Sohbetinden dolayı çok teşekkür ederim bir daha ki görüşmenin sözünü aldım kendisinden.
Kendisine iyi bakmasını sağlıcakla kalmasını diliyorum.
Bana kısa süre de dönüş sağladı.Doğum günü organizsasyonun da olacağını yazdı.Ben acaba görüşemeceğim miyim derken,İstanbul’a gece dönüş yapacağımı belirttim.O da benim için programını yarıda kesti çok teşekkür ediyorum kendisine.görüşmek için randevulaştık.
Evin konumu merkezi bir yer de güvenlikli site evi gerçekten çok harika dizayn edilmiş.
Kendisi sizi bütün sıcaklığı ve güler yüzüyle karşılıyor
Böylesini güzel ve özel bir kadın’la bir araya gelmek insanı çok şanslı hissetiriyor.
Özel alanlara çok girmeyi sevmem ama yatak ta uçurdu beni desem yeridir
Sohbeti her konu da bilgi sahibi ve donanımlı olduğu için doyum olmaz.Bıraksalar sabaha kadar konuşurduk.
Misafirperverliğinden,Özel anlardan,Sohbetinden dolayı çok teşekkür ederim bir daha ki görüşmenin sözünü aldım kendisinden.
Kendisine iyi bakmasını sağlıcakla kalmasını diliyorum.