Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisiyle iki sene içinde üç kez görüştüm. Gerek iyi kalbi, size iyi hissetirme çabası ve bunlarla beraber masajı ve yatak tecrübesi gayet iyiydi. Tekrar görüşmek üzere. Bir zamanlar Şişli’den olan misafirin
Kendisiyle iki sene içinde üç kez görüştüm. Gerek iyi kalbi, size iyi hissetirme çabası ve bunlarla beraber masajı ve yatak tecrübesi gayet iyiydi. Tekrar görüşmek üzere. Bir zamanlar Şişli’den olan misafirin
Kendisiyle iki sene içinde üç kez görüştüm. Gerek iyi kalbi, size iyi hissetirme çabası ve bunlarla beraber masajı ve yatak tecrübesi gayet iyiydi. Tekrar görüşmek üzere. Bir zamanlar Şişli’den olan misafirin sevgili @Lorenzo17 teşekkür ederim paylașımın için
Sevgili @Lorenzo17 teşekkür ederim paylașımın için artık bu yakadasın komşu komșunun külüne muhtaçtır derler... küller olsun o zaman șekerim
Sevgiler...