Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kusludan foruma deniz sarica

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,121
2,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Degerlj forum ahalisi,

Bundan yaklaşık 15 gün önce kuşlu sitede dolaşırken Defne Saral dikkatimi çekti. Hemen irtibata geçtim, konuşma esnasında kendisinin de forum üyesi olduğunu, ancak çok aktif olmadığını öğrendim. Kamikaze olarak başlayan maceram bir anda forum görüşmesine döndü. Ve bana özelden gelen sorular üzerine bu referansı yazma ihtiyacı duydum.
Deniz hanım ile kosuyalundaki evinde 1saatlik bir görüşme yaptık. Evinin konumu kolay. Kendisi gayet cana yakın, hoş sohbet biri. Uzun boylu, bu aralar biraz göbüş yapmış kendi deyimi ile ama beni rahatsız etmedi şahsen. Ben fiziğini beğendim.
Öpüşmesi, sevişmesi beni tatmin etti. Karışıklık cok haz aldık birbirimizden.
Bilmiyorum buraları okuyor mu ama ben tanistigima ve gorustugume memnun oldum.

Selamlar herkese

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
696
941
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İşte bu @Dilsizseytan 'dan önce ilk ben yazdım diyecektim ki meğer referans @Dilsizseytan üstadıma aitmiş. 😁😁

Abim sevişmenize nazar değmesin 🧿🧿🧿

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
696
941
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Abim bana Avtandil hızlısın diyorsun da kimi örnek aldığımı sorsan 😁😁
Vereceğim cevap belli @Dilsizseytan 🙈🙈

Defne Saral Çevrimdışı
29 Tem 2017
456
1,538
Degerlj forum ahalisi,

Bundan yaklaşık 15 gün önce kuşlu sitede dolaşırken Defne Saral dikkatimi çekti. Hemen irtibata geçtim, konuşma esnasında kendisinin de forum üyesi olduğunu, ancak çok aktif olmadığını öğrendim. Kamikaze olarak başlayan maceram bir anda forum görüşmesine döndü. Ve bana özelden gelen sorular üzerine bu referansı yazma ihtiyacı duydum.
Deniz hanım ile kosuyalundaki evinde 1saatlik bir görüşme yaptık. Evinin konumu kolay. Kendisi gayet cana yakın, hoş sohbet biri. Uzun boylu, bu aralar biraz göbüş yapmış kendi deyimi ile ama beni rahatsız etmedi şahsen. Ben fiziğini beğendim.

Selamlar herkese
Çok teşekkür ederim dilsizseytan ☺️ Foruma nadir zamnlarda giriyorum, ama hakkımda yapılan yorumlardan haberdarım ☺️“ Karşılıklı çok haz aldık” cümlesi herşeyi koymuş ortaya.. Tekrar beklerim canım 💋

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,705
3,074
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Degerlj forum ahalisi,

Selamlar herkese
Tebrikler. Sevişmenize sağlık. Ufak göbüşler sevilmeliktir. Sevmek gerekir ....(y)

User_63733

Kuşlu adı Defne Saral evet. Lakin ismin önemi yok. Son derece kibar, nezih ve üst segment bir hanımefendi. 3 defa görüştüm kendisiyle her biri diğerinden kıymetli ve özel.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar