Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Komşuma Cumartesi ziyareti

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
235
467
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2022 yılında forumu keşfimle, yakınımdaki pembişlerden başlayarak ziyaretlerime başladığımda, yolum Ahu ile kesişmişti. Evinin evime 5 dakika olması avantajı da olunca sık sık görüşme imkanı buldum.Malum trafik , oluşturduğumuz randevular için ayrı bir planlama ve zaman ayırma gerektiriyor.

Kapıdan her girdiğimde o dişil enerjinin kıvılcım saçtığını hissettim.Bizim yaşlarda farklı beklentiler de oluşuyor, konuşabilmek , sohbetten de zevk alabilmek ,karşılıklı gülebilmek gibi.

Ahu ile onlarca kez görüşmüşümdür, her ay olmasa bile 2 ayda 1 mutlaka görüştük, her seferinde , kahkahaların havada uçuştuğu , eğlenceli , asla aceleye gelmeyen seanslarımız oldu.

Son görüşmemizi de dün akşam yaptık,Sağolsun anlık görüşme talebimi kırmadı ve davet etti.Yine çok eğlenceli, keyifli , cim ile biten harika seanslar ile geceyi noktaladık.

@Partner AHU , hayatımda gördüğüm en kaprissiz insanlardan birisi. Zamana takılmayan , karşısındakine değer veren ,çok kaliteli ve iyi kalpli bir insan.Eğer olgun ve dolgun bir partner arıyorsanız, Ahu biçilmiş kaftandır, o kapıdan mutlu ayrılırsınız, güleryüzünü eksik etmez.

Sevgili komşum Ahu , iyi ki varsın, nice görüşmelere, sevgiler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,666
11,416
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

1 Kas 2020
291
2,124
2022 yılında forumu keşfimle, yakınımdaki pembişlerden başlayarak ziyaretlerime başladığımda, yolum Ahu ile kesişmişti. Evinin evime 5 dakika olması avantajı da olunca sık sık görüşme imkanı buldum.Malum trafik , oluşturduğumuz randevular için ayrı bir planlama ve zaman ayırma gerektiriyor.

Kapıdan her girdiğimde o dişil enerjinin kıvılcım saçtığını hissettim.Bizim yaşlarda farklı beklentiler de oluşuyor, konuşabilmek , sohbetten de zevk alabilmek ,karşılıklı gülebilmek gibi.

Ahu ile onlarca kez görüşmüşümdür, her ay olmasa bile 2 ayda 1 mutlaka görüştük, her seferinde , kahkahaların havada uçuştuğu , eğlenceli , asla aceleye gelmeyen seanslarımız oldu.

Son görüşmemizi de dün akşam yaptık,Sağolsun anlık görüşme talebimi kırmadı ve davet etti.Yine çok eğlenceli, keyifli , cim ile biten harika seanslar ile geceyi noktaladık.

@Partner AHU , hayatımda gördüğüm en kaprissiz insanlardan birisi. Zamana takılmayan , karşısındakine değer veren ,çok kaliteli ve iyi kalpli bir insan.Eğer olgun ve dolgun bir partner arıyorsanız, Ahu biçilmiş kaftandır, o kapıdan mutlu ayrılırsınız, güleryüzünü eksik etmez.

🥰❤️Seninle komşu olmaktan çok mutluyum 🥰 hayatımda senin kadar iyi kalpli kadın ruhundan anlayan birini hiç tanımadım ❤️ güzel yorumuna cevap olarak ne yazsam yeterli gelmez sanırım iyiki varsın iyiki tanımısım seni seviliyosun hemde cokkkkkkkkkk🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,545
3,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Komşuluk önemli tabi güzel paylaşım için teşekkürler tebrikler sizlere sağlıklı sevişmeler dilerim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar