Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimBir sanat eserine baka kalmak vardır ya işte tamda böyle oluyormuş, sayfayı değiştirememek…![]()
Teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederimBaşlıkta kırmızı çorap yazmasa farkedilecek gibi değil. Oraya gelene kadar bir sürü çok güzel ve seksi detay var ki.. Kırmızı çoraplara karşı ön yargım olsa da nedense sizde inanılmaz güzel ve seksi duruyor![]()
Nasıl özledim tenınde gezmeyi
Duvar kağıdı yapasım var bu şaheseri
Teşekkür ederim![]()
TeşekkürlerŞifa aaaaa
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimÇoraplardan çok başka yerlere baktık ama affet tadımın tadına bakmak şart oldu artık![]()
Üstat eğer görüşme yapmadıysan bir de geçirilen zamanın tadına bir baksan var ya neler yazarsın neler bu güzellik adamı şair eder![]()
İlaç gibi kadın
Hmm onu da denerizSiyah tercih ederim
her dövmeyi detaylı incelemek gerek
Çok hastayım çok Allahım şifa ver![]()
Kaptık kaptıkŞifayı
Teşekkür ederimOyyyşş. Basensiolar da efsioymuş![]()
Bir gün kırmızı oda yapsam duvarına asacağım tek tablo olur
Teşekkür ederimSANAT ESERİ GİBİSİNİZ TADIM HANIM CIM
Teşekkür ederimÇok şükür bugünde böyle bir güzellik gördü gözlerimiz![]()
İnsanın düşlerini süsleyen bir Başyapıt, resme bakıp 15 saniye sonra çorap detayı dikkat çekse de ne denebilir ki , Tek kelime ile mükemmel bir kadın ve mükemmel bir detay
Teşekkür ederimKusursuz güzellik![]()
SelamlarSelamlarrr tadım hanım
Eriyoruummm![]()
Şifalanmak istiyorum,sıradayım..
Harika bir poz yine siz
Teşekkür ederim
Kırmızı çorap şifa verir yazmışsın ya ben onu kırmızı şarap şifa verir diye okuyorum allahım aklıma mukayyet ver senin yüzünden hem akıldan hemde gözlerden olucam sana bakmaktan
Olur öyle şeylerKırmızı çorap şifa verir yazmışsın ya ben onu kırmızı şarap şifa verir diye okuyorum allahım aklıma mukayyet ver senin yüzünden hem akıldan hemde gözlerden olucam sana bakmaktan))
Bekleriz hastanemizeHasta beni ayağa kaldırman lazım o halde![]()
Memnuniyetle ne zamana randevu almam uygunBekleriz hastanemize![]()
İstediğiniz zaman yardımcı olurumMemnuniyetle ne zamana randevu almam uygun![]()
En kısa sürede zaman geçirmek lazım o haldeİstediğiniz zaman yardımcı olurum![]()
Teşekkür ederimÇok kaliteli![]()
Teşekkür ederimSadece izlemek bile büyük keyif sizi tanımayı çok isterim![]()
Teşekkür ederimKırmızı en çok size yakışmış
Teşekkür ederimMuazzam bir kare..![]()
Çorap ve döğmeler nefes kesiyor.
Şifalanmak istiyorum,sıradayım..![]()
Ağzımız açık kaldı yine
şifayı sende buldum
Kırmızının ilaç hali mükemmel….
şifaaaaaaa
Çok güzelsin yine
BeklerizBende tanışmak için sabırsızlanıyorum
Teşekkür ederiminsan daha bakarken huşu moduna geçiyor bide yanına gitsen direkt tedavi modu
Teşekkür ederimÇok hoş fizik
Yani orada bir muallak varSadece kırmızı corapmi sifa veren
Bu ne muazzam bir kare aklımı yitirecem
Teşekkür ederimYani bazı kadınlar gerçekten özel yaratılmış, en büyük kanıtı da bu fotokarşısına geç otur sadece seyret bu güzelliği
![]()
Teşekkür ederimKırmızının ilaç hali mükemmel….
Teşekkür ederimÇok güzelsin yine
Diyebiliriz galiba kanunen bir cezası yokturMuhteşem, bayan vücut diyebilir miyiz?
Hande yenerin dediği gibi kırmızı size çok yakışıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!