Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kime Niyet Kime Kısmet

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
27.05.2014 tarihinde ani bir karar ile Aslı ile görüşme tanışma fırsatına eriştim :) kendisiyle konuşup tanışma saatini ayarladık ve ben söz verdiğim zaman dilimi içerisinde Aslı'nın dediği yere geldim kendisi de evini bana tarif etti :) Telefon da sesinden etkilenmiştim ama beni nasıl bir hanımefendinin beklediğini bilmiyordum. Kapıda merhabalaşıp içeri buyur ettiğinde loş olan ortamda sadece parlayan gözleri dikkatimi çekti ve sadece gözlerine baktım çünkü çok güzel bakıyordu renkli gözleriyle :) İçeri girdikten sonra hal-i hazırda ilk defa görüşeceğimizden tanışma faslı başladı klasik sorular vs. derken farklı konuları konuşmaya gündeme hayata dair farklı konuları ele almaya başlamış ve ülke sorunlarına el atmıştık :) Kendisinin fikirlerini beyan ederken kullandığı kelimeleri özenle seçmesi sempatik içten sıcak arkadaşca olan tavırlarıyla birleşince bana sadece mest olarak dinlemek düşüyordu ve başımı göğsüne yaslayarak kendisini sadece dinledim :) İlk defa bu kadar huzurlu bir hale gelmiştim :) Ve günün sürprizi olarak sohbetimize Meltem Hanım da katıldı :) kendisi beni görmüş, merak etmiş kim olduğumu ve tanışmak için gelmişti :) kendisi de Aslı'dan farksızdı ve sohbetimize katıldı.. Hiç hesapta yokken bir anda kendimi Meltem'in kolların da buldum ve ne oluyoruz diyemeden Meltem ile iyice yakınlaşmıştık bunu gören Aslı'da durmadı tabi ve bir anda kendimi 2 güzel hanımefendinin kollarında buldum :) Kendilerine sizlerin huzurunda binlerce kez daha teşekkür eder şükranlarımı iletirim :) Kendileri ile tanışma fırsatına erdiğim için kendimi ayrıcalıklı addediyorum :) İyi ki varsınız :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
eee onuris vatanı kurtarabildiniz mi? başını göğsüne yaslayınca kedi gibi sevildin mi?
bunlar muallakta kalmış:)
şaka bir yana, paylaşım için sevgili onurise sevgili aslı ve sevgili melteme teşekkürler...:)

Biz vatanı değil kendimizi kurtaralım dedik :) Valla tam da kedi gibiydim saçlarımı okşuyordu mırlıyordum bende... Ama gözleri çok güzel yaa Allah nazarlardan korusun. Harikülade bir hanımefendi

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Ne şanslı gençler var :D Bize kısmet olmazki öyle Aslı Meriçin göğsüne başını koyup huzura ulaşmak... Meltemin merakına mucip olmak :D Ah siz yokmusunuz siz....:)

great tao Çevrimdışı
29 Mar 2012
914
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım nedeniyle cemil cümlenize teşekkürler. Ama bu sürpriz filan değil ben söyliyim sana. Seni kumpasa getirmişler onuris :) Meltem Aslıya demiştir kesin. Sen ülke mevzularını hallet, ben bitince gelirim diğer mevzuya iştirak ederim diye :D Şaka bi yana acayip ballı bi adamsın. Çift sarılı yumurta hesabı olmuş bu olay :)

Ericsson A1018 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

milo Çevrimdışı

milo

0
22 Ara 2010
651
178
Cinsiyetiniz nedir?
Başlık dikkat çekici idi içerikde öyle olmuş. Paylaşım için teşekkürler...

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
635
132
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Onuris, paylaşım için sana da Aslı ve Meltem Hanımlara da teşekkürler :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
Ne şanslı gençler var :D Bize kısmet olmazki öyle @Aslı Meriçin göğsüne başını koyup huzura ulaşmak... Meltemin merakına mucip olmak :D Ah siz yokmusunuz siz....:)

Her şey çok ani ve doğal oldu hiç aklımdan geçmezdi kedi gibi mayışacağım :) Tüm suç Hanımefendilerin çok tatlıydılar :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
netice itibariyle duo olmuş sanırım :)
e iki güzel bayan ve iki birbirinden harika dost olunca insan mutluluğun doruğuna ulaşıyor doğal olarak
güzel deneyim için teşekkürler

Duo oldu evet ama ne duo öyle böyle değil yazamıyorum buraya bir yazsam infial olur forumda :) Evet 2 güzel ve samimi arkadaşın yanında olmak çok güzel :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım nedeniyle cemil cümlenize teşekkürler. Ama bu sürpriz filan değil ben söyliyim sana. Seni kumpasa getirmişler onuris :) Meltem Aslıya demiştir kesin. Sen ülke mevzularını hallet, ben bitince gelirim diğer mevzuya iştirak ederim diye :D Şaka bi yana acayip ballı bi adamsın. Çift sarılı yumurta hesabı olmuş bu olay :)

Ericsson A1018 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

:D Ben kendimi dost ve müttefik ülke olarak tanıtmıştım ama kumpas oldu orduları arkamdan dolandırmışlar :) Önce hava harekatı ile müstahkem birliklerimi ve ağır topçu bataryalarımı etkisiz hale getirdiler ardından tank kuvvetleri ile mayınlı araziler temizlendi istihkamcılar arazide açılan gedikleri kapattı topçular uzun menzilli obüsler ile savunma hattımı tamamen bitirdi ve tankların öncülüğünde piyade birlikleri cephemi yararak açtıkları boşluktan savunma hattıma girdiler ve karargahımı ele geçirdiler :D :D :D Ne senaryo ama :D Ballı ve sevimli sempatik minik güler yüzlü böyle yanakları sıkılmak istenen bir gencim ben :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Onuris, paylaşım için sana da Aslı ve Meltem Hanımlara da teşekkürler :)

Ben kendi adıma, Meltem ve Aslı hanımlar adına da teşekkürünüzü kabul edip ''Bir şey değil'' diyorum :)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Her şey çok ani ve doğal oldu hiç aklımdan geçmezdi kedi gibi mayışacağım :) Tüm suç Hanımefendilerin çok tatlıydılar :)

Nasıl ya şeker falanmı sürünmüşler :D Ben ne zaman yaklaşsam ateş gibi oluyorlar dokunamıyorum bile :D

lantirnn Çevrimdışı
5 Tem 2009
63
0
Cinsiyetiniz nedir?
Guzel bir paylaşım olmuş onuris bu arada gerçekten ne kadar şanslı biri oldugunuda atlamamak lazim bu iki guzel hanımefendinin yaninda olmak tahmin bile edemiyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar