- 3 Eyl 2013
- 403
- 181
- Cinsiyetiniz nedir?
27.05.2014 tarihinde ani bir karar ile Aslı ile görüşme tanışma fırsatına eriştim
kendisiyle konuşup tanışma saatini ayarladık ve ben söz verdiğim zaman dilimi içerisinde Aslı'nın dediği yere geldim kendisi de evini bana tarif etti
Telefon da sesinden etkilenmiştim ama beni nasıl bir hanımefendinin beklediğini bilmiyordum. Kapıda merhabalaşıp içeri buyur ettiğinde loş olan ortamda sadece parlayan gözleri dikkatimi çekti ve sadece gözlerine baktım çünkü çok güzel bakıyordu renkli gözleriyle
İçeri girdikten sonra hal-i hazırda ilk defa görüşeceğimizden tanışma faslı başladı klasik sorular vs. derken farklı konuları konuşmaya gündeme hayata dair farklı konuları ele almaya başlamış ve ülke sorunlarına el atmıştık
Kendisinin fikirlerini beyan ederken kullandığı kelimeleri özenle seçmesi sempatik içten sıcak arkadaşca olan tavırlarıyla birleşince bana sadece mest olarak dinlemek düşüyordu ve başımı göğsüne yaslayarak kendisini sadece dinledim
İlk defa bu kadar huzurlu bir hale gelmiştim
Ve günün sürprizi olarak sohbetimize Meltem Hanım da katıldı
kendisi beni görmüş, merak etmiş kim olduğumu ve tanışmak için gelmişti
kendisi de Aslı'dan farksızdı ve sohbetimize katıldı.. Hiç hesapta yokken bir anda kendimi Meltem'in kolların da buldum ve ne oluyoruz diyemeden Meltem ile iyice yakınlaşmıştık bunu gören Aslı'da durmadı tabi ve bir anda kendimi 2 güzel hanımefendinin kollarında buldum
Kendilerine sizlerin huzurunda binlerce kez daha teşekkür eder şükranlarımı iletirim
Kendileri ile tanışma fırsatına erdiğim için kendimi ayrıcalıklı addediyorum
İyi ki varsınız