Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asya hanımla geçen pazar günü evinde görüşme sağladım. Kendisinin sohbeti beni ağırlaması çok iyiydi. Evi konum olarak iyi bi yerde ve otopark sıkıntısı yok tekrar görüşmek üzere..
Asya hanımla geçen pazar günü evinde görüşme sağladım. Kendisinin sohbeti beni ağırlaması çok iyiydi. Evi konum olarak iyi bi yerde ve otopark sıkıntısı yok tekrar görüşmek üzere..
Çok Teşekkür ederim canım güzel referans için yeni gördüm geç cevap verdim kusura bakma. Senin vakit geçirmek benim içinde çok keyifliydi Her zaman beklerim
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yahu ben Google işletme yorumu okur gibi yorum istemiyorum. Nasıl biri belirttiği yaş ile uygun mu yaşı fiziksel özellikleri nasıl biraz tasvir biraz betimleme biraz redif biraz kafiye lütfen
Yahu ben Google işletme yorumu okur gibi yorum istemiyorum. Nasıl biri belirttiği yaş ile uygun mu yaşı fiziksel özellikleri nasıl biraz tasvir biraz betimleme biraz redif biraz kafiye lütfen