Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Keyifli Bir Adres: Aslı Meriç

kurtarposta Çevrimdışı
19 Ocak 2016
99
0
Herkese merhaba,
Dün akşam Aslı Hanım ile beraberdik. Kapıyı açtığı andan itibaren nefes nefese kalmıştım. ( merdivenle son kata çıkılıyor :p )
Sizi karşılaması, temiz evi, ikramları, her şey rahatınız için hazırlanmış. Kullandığım 2. havluyu ısınması için peteklerin üzerine koyması bile ne kadar ince düşündüğünü gösteriyor.

Hoş sohbeti ile vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Kız arkadaşınızın evinde kalıyormuş gibi rahat ediyorsunuz.
Vakit sınırlaması olmayan, zamanı unuttuğunuz tam bir terapi gibi diyebilirim. ( 2 saat diye gittim, 3,5-4 saat kaldım )
Anadolu yakasına geçeceğim için kalkmak istemiştim. Trafik yoğunluğunu hatırlattı ve sonrasında ikram ettiği bira eşliğinde biraz daha konuşma fırsatı yakaladık.
( Sizlerin dedikodunuzu yaptık :p ) Gitmem gerekmese sabahlayabilirdik bile :)

Özel anlarda da müthiş ten uyumu ile sizi sarıp sarmalıyor...

Misafirperverliği, hoş sohbeti ve tüm ilgi&alakası için bir kez daha teşekkür ediyorum.

AKanatlıyar Çevrimdışı
2 Ağu 2014
109
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merak ettim kimlerin dedikodusunu yaptınız :)
paylaşımı beğendim, güzel yazmışsınız...

ANT45 Çevrimdışı

ANT45

0
29 Kas 2012
575
604
​Güzel paylaşım emeğinize sağlık,Aslı yaşatmış yine .

Üye silindi 4216

Öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkürler. Yıllardır bu forumda ve camia da olan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu aleme girdiğim günden itibaren kendisini tanırım ve iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta gösterdiği arkadaşlığı dostluğu asla tarif edilemez seviyededir. Bu alemde canım sıkkın dediğimde sabaha kadar beni dinleyecek sorgusuz sualsiz kapısını çalabileceğim bir dediğimi 2 etmemiş bir dostumdur. Bu güne kadar hiç olumsuz yorumu ile karşılaşmadım karşılaşacağımı da sanmıyorum.

Her ikinize de paylaşım için teşekkür ederim.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
617
23
Cinsiyetiniz nedir?
Ne kadar güzel anlatmışsınızz. Paylaşım için teşekkürler..

celikkkk Çevrimdışı
11 Tem 2009
860
16
Cinsiyetiniz nedir?
Aydınlatıcı paylaşım için teşekkürler kurtarposta ... Aslı hn hakkında bende bu güne kadar olumsuz , kötü hiçbir şey duymadım ... Hemcinslerinden bile övgü dolu sözler işitmişimdir ... Duruşunu , seviyesini , kalitesini hiç bozmamış bir hanım bunun için teşekkür ediyorum kendisine ... İyi ki var diyorum aramızda , tanışmak henüz kısmet olmasa bile ...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,
Dün akşam Aslı Hanım ile beraberdik. Kapıyı açtığı andan itibaren nefes nefese kalmıştım. ( merdivenle son kata çıkılıyor :p )
Sizi karşılaması, temiz evi, ikramları, her şey rahatınız için hazırlanmış. Kullandığım 2. havluyu ısınması için peteklerin üzerine koyması bile ne kadar ince düşündüğünü gösteriyor.

Hoş sohbeti ile vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Kız arkadaşınızın evinde kalıyormuş gibi rahat ediyorsunuz.
Vakit sınırlaması olmayan, zamanı unuttuğunuz tam bir terapi gibi diyebilirim. ( 2 saat diye gittim, 3,5-4 saat kaldım )
Anadolu yakasına geçeceğim için kalkmak istemiştim. Trafik yoğunluğunu hatırlattı ve sonrasında ikram ettiği bira eşliğinde biraz daha konuşma fırsatı yakaladık.
( Sizlerin dedikodunuzu yaptık :p ) Gitmem gerekmese sabahlayabilirdik bile :)

Özel anlarda da müthiş ten uyumu ile sizi sarıp sarmalıyor...

Misafirperverliği, hoş sohbeti ve tüm ilgi&alakası için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kısa süredir istanbulda değildim şimdi gördüm :( her anını büyük bir keyifle geçirdim senle olan saatlerin :) sohbetin yüksek enerjin ve sıcaklığın için teşekkür ederim :)) terar görüşmek dileğiyle :)) sevgiler..

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
146
1
Cinsiyetiniz nedir?
Asli meric burdaki en keyifli en kaliteli kisilerdendir..Profilinde tanitiminda ne yaziyorsa o'dur eksigi yok fazlasi vardir �� Kisaca hayattir..Ayrica bu,paylasimi kiskandim ☺ Yasayana yasatana tesekkurler

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkürler. Yıllardır bu forumda ve camia da olan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu aleme girdiğim günden itibaren kendisini tanırım ve iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta gösterdiği arkadaşlığı dostluğu asla tarif edilemez seviyededir. Bu alemde canım sıkkın dediğimde sabaha kadar beni dinleyecek sorgusuz sualsiz kapısını çalabileceğim bir dediğimi 2 etmemiş bir dostumdur. Bu güne kadar hiç olumsuz yorumu ile karşılaşmadım karşılaşacağımı da sanmıyorum.

Her ikinize de paylaşım için teşekkür ederim.

Defalarca dönüp dönüp okudum.. nice sıkıntıları atlattık :) hiç biri bize ait olmasa da . hiç bir an eksikliğini hissettirmedin.çok kahrımı çektin :) ne desem az kalır gerçek duygularmın karşsında. Sağol Can iyi ki varsın :))

Üye silindi 4216

Defalarca dönüp dönüp okudum.. nice sıkıntıları atlattık :) hiç biri bize ait olmasa da . hiç bir an eksikliğini hissettirmedin.çok kahrımı çektin :) ne desem az kalır gerçek duygularmın karşsında. Sağol Can iyi ki varsın :))

Bilmukabele canım iyi ki sende varsın iyi ki tanımışım seni...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar