Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyiflendim

moneymaker

Normal Üye
16 Mar 2024
41
85
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok sık görüşme yapan birisi değilim ayda yılda bir canım çok sıkılınca bunalınca vb kafa dağıtmak için görüşme yapıyorum. Yine öyle bir günde Beylikdüzü konumuna en yakın birkaç partner araştırırken @Aleyna hanımı gördüm ve çok da düşünmeme gerek kalmadan hemen randevu için yazdım. Aynı günün gecesi müsaitliği olduğunu öğrenince hemen randevumu oluşturdum. Evinin konumu rahat bulunabilir büyük bir site. İçeri girerken herhangi bir isim söyleyebilirsiniz. Yüz güzelliği yerinde ve fizik olarak fotoğraflarda görüldüğü gibi özellikle kalçası gayet dolgun. Beğendiğim tarzı söylediğim için beni o şekilde giyinip karşıladı ve bir çok farklı kostümü mevcut. Ben kısa program tercih ettiğim için tek kombin beni tatmin etti. Genel olarak olumlu bir deneyimdi tavsiye edebilirim.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Aleyna Çevrimdışı
21 Tem 2025
587
5,034
Çok sık görüşme yapan birisi değilim ayda yılda bir canım çok sıkılınca bunalınca vb kafa dağıtmak için görüşme yapıyorum. Yine öyle bir günde Beylikdüzü konumuna en yakın birkaç partner araştırırken @Aleyna hanımı gördüm ve çok da düşünmeme gerek kalmadan hemen randevu için yazdım. Aynı günün gecesi müsaitliği olduğunu öğrenince hemen randevumu oluşturdum. Evinin konumu rahat bulunabilir büyük bir site. İçeri girerken herhangi bir isim söyleyebilirsiniz. Yüz güzelliği yerinde ve fizik olarak fotoğraflarda görüldüğü gibi özellikle kalçası gayet dolgun. Beğendiğim tarzı söylediğim için beni o şekilde giyinip karşıladı ve bir çok farklı kostümü mevcut. Ben kısa program tercih ettiğim için tek kombin beni tatmin etti. Genel olarak olumlu bir deneyimdi tavsiye edebilirim.
Güzel referansın için çok teşekkür ederim memnun oldum 🥰😘😍😚❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar