- 14 Eki 2019
- 1,083
- 2,215
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Güzel geçen anlar unutulur mu?Hayır..Bir önceki görüşmemizden verdiğimiz araya,özleşmeye anlık bir kararla artık dur deme zamanı gelmişti..Lokosyona ulaşım rahat..Kısa,öz yazışma hemen cevap vermesi Senanın benim için artısı..Ben 2 gün önceden yazışamam,bekleyemem aklımda ise anında aklıma geleni yaparım..Neyse dün gündüz öğlen saati hoş bir karşılama,özenle hazırlanmış..Gülümsemesi,tüm cazibesi ile karşıladı..Muhabbet sohbet ikramlar,sempatik tavırları,arada bana takılması ile geçen süreç koltuk yakınlaşması,temaslar,öpüşmeler ile başlayan süreçte yatak odasında buluşmuştuk bile.Uzun ön sevişme,kıvrımları tüm tenini öpme,gezinme ile karşılıklı zevk alarak değişik pozisyonlarda vücudunda serinlemek hoştu.Sena zevk alıyor zevk veriyor,kalçalar,göğüsler,teni hoş
Duş,tekrar sohbet zamana takılmadan,ikramlar 2.seansa hazırladı beni.yine ateşli dudaklar,sıcak temas ve uzun soluklu seks üzerimde başlayıp,doggy ile noktalanan..Beden buluşması sonunda mutlu ayrılma süreci..Kapıda uğurlarken ki süreçte bakışlar ve gülümsemesi unutulmaz..Anadolu yakası için Sena keşfedilmemiş cevher ilk zaten foruma da ben yazmıştım görüşmeye devam da ediyorum..Uyuşma,kafa ten uyumu yetiyor..Sohbetin,ağırlaman ve sıcak saatler,hazlar için çok teşekkür ederim Sena
iyi ki tanışıyoruz
Doğalgaza suya dikkat