- 4 Ağu 2011
- 30
- 149
- Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Mana uzun süredir radarımda olan bir güzeldi. Forumda çok fazla fotoğrafı olmasa da mevcut fotoğraflarından kendisinin güzelliği ve asaleti anlaşılıyor. Daha önce bir kaç sefer kendisinden görüşme talep ettiğimde denk gelemediğim için "öğrenilmiş çaresizliği" de göze alarak aynı güne randevu oluşturmak istedim. Şanslı günümde olmalıydım ki kendisi müsait olduğunu söyledi ve hemen programımızı yaptık.
Sevgili Mana'nın evi Etiler'de çok sakin ve nezih bir sokakta. Park problemi yok. Ulaşımı çok kolay zaten navigasyonla elimle koymuş gibi rahatça buldum.Randevu saatinden 20 dakika önce evinin orada oldum neyse ki kendisi de benim için erkenden hazırlanmıştı. Evine gittiğimde kapının açılmasıyla karşıma gelen manzarada nutkum tutuldu. Mana'nın güzel olduğunu fotoğraflarından zaten biliyordum ama yüz yüzeyken anladım ki fotoğraflar Mana'nın güzelliğini yansıtmak için çok yetersiz. Yüzü çok güzel, vücudu ise tam bir manken ölçülerinde diyeyim siz kafanızda canlandırın
Eve girer girmez banyoya yönlendirip aynı 5 yıldızlı otel spasında bulunan tek kullanımlık havlu, diş fırçası, terlik gibi ürünleri veriyor; böylesi bir süreçte buna dikkat etmesi çok hoş. Duş faslı bittikten sonran salonda bol ikramlar eşliğinde keyifli bir sohbete daldık. Kendisi çok kültürlü bir kadın; sohbeti çok zevkli. Sohbet faslı da bittikten sonra bol aksiyonun yaşandığı çok zevkle dekore edilmiş yatak odasına geçtik. Bu kısmı anlatmayı çok uygun görmüyorum ama kısaca şunu diyebilirim ki o anda düşündüğüm tek şey neden daha önce Mana'yı ziyaret etmediğimdi
Mana hakkında aslında birçok şey yazılabilir yazılmasına da yazılanların hiçbiri Mana'yı tam manasıyla anlatamaz. O yüzden Mana'yı yazılarda değil bizzat kollarında yaşamak en güzeli
Velhasılı kelam Mana; evi, temizliği, güzelliği, dişiliği, sohbeti, asaleti, zarafeti yani her şeyiyle dört dörtlük bir hatun
Umarım en kısa zamanda tekrardan kendisiyle görüşme fırsatı yakalarım. Yaşattığın tüm güzellikler için çok teşekkür ederim MANA 

Sevgili Mana'nın evi Etiler'de çok sakin ve nezih bir sokakta. Park problemi yok. Ulaşımı çok kolay zaten navigasyonla elimle koymuş gibi rahatça buldum.Randevu saatinden 20 dakika önce evinin orada oldum neyse ki kendisi de benim için erkenden hazırlanmıştı. Evine gittiğimde kapının açılmasıyla karşıma gelen manzarada nutkum tutuldu. Mana'nın güzel olduğunu fotoğraflarından zaten biliyordum ama yüz yüzeyken anladım ki fotoğraflar Mana'nın güzelliğini yansıtmak için çok yetersiz. Yüzü çok güzel, vücudu ise tam bir manken ölçülerinde diyeyim siz kafanızda canlandırın
Mana hakkında aslında birçok şey yazılabilir yazılmasına da yazılanların hiçbiri Mana'yı tam manasıyla anlatamaz. O yüzden Mana'yı yazılarda değil bizzat kollarında yaşamak en güzeli