- 3 Tem 2025
- 1,221
- 2,316
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kayseri.
Kim buluşmak ister?
Kim buluşmak ister?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Türkiye turuna'mı çıktın @MILF ZlataKayseri.
Kim buluşmak ister?
Yalova kurumuş ya.Yalovada aksiyon yok.Yalova programı yok mu ?)
Kayseri çok zor !Kayseri.
Kim buluşmak ister?
Aralıkta bende Kayseri’de olacağım. Siz ha hi tarihlerde orada olacaksınız.Aralık ayında toplantı
Abi hiç yok mu be bildiğin kurudukYalova kurumuş ya.Yalovada aksiyon yok.
Mmmm. Yalova??? Her şeyi organize edip öderseniz gelebilirim. Beni arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz. Kişisel harcamalarınızı azaltabilirsiniz.Yalova programı yok mu ?)
Whatsapp'ta bana özel bir mesaj yazınAralıkta bende Kayseri’de olacağım. Siz ha hi tarihlerde orada olacaksınız.
Davet etmek. Ben geleceğimSırada Ankara mı var![]()
Ankara’ya gelsen mi acabaKayseri.
Kim buluşmak ister?
Tamamdır mesaj atacağım baby)Mmmm. Yalova??? Her şeyi organize edip öderseniz gelebilirim. Beni arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz. Kişisel harcamalarınızı azaltabilirsiniz.
Bana WhatApp'tan yazın. Bir ara Yalova'da ilgilenen bir kişinin olduğunu bileceğim.![]()
Ne zor? Yeni yıl için bir tura çıkıyorum. Sadece 1 boş akşamım var. Belki. Yalnız olacağım. Ama muhtemelen diskoya gideceğim. Bu arada, Orada güzel akşamların nerede düzenlendiğini biliyor musunuz?Kayseri çok zor !
Allah yardım etsin
Kayseri’de kim var diyosunuz da … Ben ne Kayseriliyim ne de Kayseri’deyim ama yine de sorayım: Gelirken mi soruyon, giderken mi? Kayseri’de böyle soruların cevabı bile istikamete göre değişiyomuşKayseri.
Kim buluşmak ister?
İlgilenenlere mekanla ilgili detayları anlatacağım.Kayseri’de kim var diyosunuz da … Ben ne Kayseriliyim ne de Kayseri’deyim ama yine de sorayım: Gelirken mi soruyon, giderken mi? Kayseri’de böyle soruların cevabı bile istikamete göre değişiyomuş![]()
Size hayırlı yolculuklar diliyorumİlgilenenlere mekanla ilgili detayları anlatacağım.
Kişinin orada olması önemlidir.
Sanırım yalnız dinleneceğim. Normal. Bu da iyi bir şey![]()
Ankara’ya gelin.Davet etmek. Ben geleceğim
Tmm. Ne zaman istiyorsunuz? Whatapp'ta bana yazınAnkara’ya gelin.
Ne zaman Kayseri de olacaksınızKayseri'de kimse yok mu? Tamam. Tek başıma dinlenip eğleneceğim.
Yil başi için.Ne zaman Kayseri de olacaksınız
Tamam. Ankara için bir duyuru yapacağım. Herkes yazsın. Ancak başka bir şehre seyahat koşulları: %100 ön ödeme. Organizasyon ve seyahat uzun zaman alıyor.Riske giremem.Aslında Ankara'da hatırı sayılır miktarda çok üyemiz var. Eğer birkaç günlük de olsa bir Ankara turu yapsanız çok iyi olur![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!