- 28 Kas 2018
- 1,446
- 1,470
- Cinsiyetiniz nedir?
@DEMET ile gorusmelerimize biraz ara verdiğimizi farkettim. Özlemişim gerçekten ve bugün yaptığımız güzel bir görüşmeyle özlemimi gidermiş oldum. Kapıda karşılaması gerçekten çok hoş, kendisi yine beni kirmadi ve istediğim, @DEMET e en çok yakistirdigim kostümüyle karşıladı beni. Çeşit çok ama nabiyim, o üstü transparan ve etekli yekpare elbiseyi üstünde çok yakıştırıyorum kendisine
Neyse asıl mevzu bu değil tabii ki
girer girmez bi duş almak istedim tabi malum havalar sıcak, @DEMET in yanina oturunca daha da sıcak basıyor
Duştan sonra ufak bi sohbet, sonrasında yakınlaşma ve biraz daha esmer tenine temastan sonra doğruca istikamet yatak odası
kısa bi oraldan sonra doggy de yine manzara çok hoş. Güzel kocaman kalçalar karşımda, şaplaklamak çok hoş oluyor dolgun oldu mu ama kıyamıyor insan desem de yavaş yavaş kıvamında tokatladim tabii
Yine duş faslı, soğuk içecek ikramı ve ferahladiktan sonra olay yerine davet etti tekrardan. İlkinden daha güzel ve bol pozisyonlu uzun bir birliktelikle randevumuzu sonlandırdık.
Günümü güzelleştirdiğin için teşekkür ediyorum @DEMET , tekrar tekrar görüşmek dileğiyle
Günümü güzelleştirdiğin için teşekkür ediyorum @DEMET , tekrar tekrar görüşmek dileğiyle