Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Karina’yla Shibari Deneyimi

paintitblack Çevrimdışı
2 Mar 2021
53
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karina ile iletişimimiz çok hızlı kuruldu. Düzgün, fit vücudu ilk bakışta dikkatimi çekti. Beyaz teni ve hafif çekik gözleriyle Japon güzellerini andırıyor; ama o, tam bir Özbek güzeli. Doğal, duru, hanım hanımcık, minyon ve çıtı pıtı bir duruşu var. İnsan öpüp koklamaya doyamıyor, “yeme yanında yat” dedikleri cinsten.

Bu toprakların havasından mı, suyundan mı bilmiyorum ama gerçekten bambaşka bir aura, derin bir feminen enerji taşıyor.

Shibari’ye meraklı pembişlerime sık sık soruyorum: “Bu deneyimi yaşamak ister misin?” diye. İpleri anlatınca gözleri parlıyor. Hem ip pratiği yapmak, hem keyif almak, hem güzel fotoğraflar çekmek, ateşi ve tensel çekimi yükseltmek, hem de samimi dokunuşlar, öpüşmeler, masaj… Tam bir GFE (Girlfriend Experience) yaşatıyor. Naif, güler yüzlü, tatlı dilli, misafirperver ve güven veren bir enerji var. İzzet ikramı, ilgisi ve samimiyeti için kendisine gönülden teşekkür ediyorum.

Değerli Japon üstad Hajime Kinoko’nun o unutulmaz sözünün hakkını verdi mi, siz karar verin:

“Kadın vücudu bir tuval, ipler ise fırça… İstediğim resmi, istediğim şekilde yapabilirim.”

37f9bff6-a857-4a86-afb2-bbd20fc7cdd2.jpeg9eb7f302-223f-42b2-881e-5ea39ac567c0.jpeg8c481b8b-efd0-440a-83de-e0b79ec1b2b3.jpeg

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
379
796
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dünyada çeşit çeşit fanteziler var işte...

Şöyle ıssızlığın ortasında 24 saatin tamamını düsünerek gecirecek vaktim olsa bir kadını halatla bağlamak hiç aklıma gelmezdi sanırım.

Ancak her şeyin neticesinde; karşılıklı rıza ve zevkler/renkler meselesi. Siz keyif aldığınıza göre bize de halt yemek düşer tabii ki :)

Sevgiler, saygılar...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Karina ile iletişimimiz çok hızlı kuruldu. Düzgün, fit vücudu ilk bakışta dikkatimi çekti. Beyaz teni ve hafif çekik gözleriyle Japon güzellerini andırıyor; ama o, tam bir Özbek güzeli. Doğal, duru, hanım hanımcık, minyon ve çıtı pıtı bir duruşu var. İnsan öpüp koklamaya doyamıyor, “yeme yanında yat” dedikleri cinsten.

Bu toprakların havasından mı, suyundan mı bilmiyorum ama gerçekten bambaşka bir aura, derin bir feminen enerji taşıyor.

Shibari’ye meraklı pembişlerime sık sık soruyorum: “Bu deneyimi yaşamak ister misin?” diye. İpleri anlatınca gözleri parlıyor. Hem ip pratiği yapmak, hem keyif almak, hem güzel fotoğraflar çekmek, ateşi ve tensel çekimi yükseltmek, hem de samimi dokunuşlar, öpüşmeler, masaj… Tam bir GFE (Girlfriend Experience) yaşatıyor. Naif, güler yüzlü, tatlı dilli, misafirperver ve güven veren bir enerji var. İzzet ikramı, ilgisi ve samimiyeti için kendisine gönülden teşekkür ediyorum.

Değerli Japon üstad Hajime Kinoko’nun o unutulmaz sözünün hakkını verdi mi, siz karar verin:

“Kadın vücudu bir tuval, ipler ise fırça… İstediğim resmi, istediğim şekilde yapabilirim.”

Ekli dosyayı görüntüle 130615Ekli dosyayı görüntüle 130617Ekli dosyayı görüntüle 130618
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar