Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Karamelek ile bir gün daha.

• Konbuyu başlatan ThExc
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
215
219
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle bayramınız mübarek olsun forum ahalisi.
Bizim karamelek ile enerjimiz ayrı bir tuttu gerek tavırları gerek tarzı gerekse yaklaşımları ayrı bir güzel oluyor.
@Tatlı Kıvırcık ile sözleştikten sonra randevu saatimi bekledim ve o uzun zamandır içinizde tuttuklarımızı birbirimize anlatma ile başladı herşey daha sonra mükemmel bir yatak odası macerası yaşadıktan sonra muhabbetimize kaldığımız yerden devam ettim dinlendikten ve birbirimize yaptığımız masajdan sonra tekrar bir heycan içine giriştik o dolu dolu 3 saat nasıl geçti basıl bitti anlam bile veremiyorum. Ama her şeyin başı iletişim olduğu gibi herşeyin başı anlayış bence. Yaşattığın bu güzel gece için sana çok ama çok teşekkür ederim kara meleğim 🔥🌸❤️🔥🌸

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,632
2,573
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bizim karamelek ile enerjimiz ayrı bir tuttu gerek tavırları gerek tarzı gerekse yaklaşımları ayrı bir güzel oluyor.
@Tatlı Kıvırcık ile sözleştikten sonra randevu saatimi bekledim ve o uzun zamandır içinizde tuttuklarımızı birbirimize anlatma ile başladı herşey daha sonra mükemmel bir yatak odası macerası yaşadıktan sonra muhabbetimize kaldığımız yerden devam ettim dinlendikten ve birbirimize yaptığımız masajdan sonra tekrar bir heycan içine giriştik o dolu dolu 3 saat nasıl geçti basıl bitti anlam bile veremiyorum. Ama her şeyin başı iletişim olduğu gibi herşeyin başı anlayış bence. Yaşattığın bu güzel gece için sana çok ama çok teşekkür ederim kara meleğim 🔥🌸❤️🔥🌸
Masajlı anlatım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,624
7,308
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,719
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşımınız için teşekkürler!..Sevişmenize sağlık!..

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,169
11,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bizim özel bir enerjimiz var bebeğim.🥰🥰 Çok özel ve çok güzel.💕 Beraber sadece oturmak bile çok zevkli seninle bebeğim.💓💓. Sohbetimize zaten doyum olmuyor.☺️😄 Yatak odası maceramıza hiç girmiyorum zaten.😝😝 Doyum olmaz saatlerdi.😋 Bir masaj sözün daha olsun ama yetmedi o masajın.😁😁 3 saatin nasıl geçtiğine anlam veremedim gerçekten.🥹🥹. Hiç bitmesin isterdim ama bitti.🥺 Ben teşekkür ederim bebeğim yaşattığın herşey için.🙏🏻🫶🏻. Öpüyorum o güzel kalbinden.😙😙 Bir sonra ki görüşmemizi iple çekiyorum şimdiden çok özledim.😍🥰🥰 Hoşçakal bebeğim.😘😘😍🥰😙😗😗😙😙😝😝💓💓💖💘💝💞💞❣️❣️❤️‍🔥💓💓💟❤️‍🔥💜❤️❤️❤️🖤💛💛💚❣️💕💘💖💝🌸🌸🌺🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
1,242
767
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar