Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaplan 🐅 = Tadım

Hayyam

Normal Üye
1 Eyl 2025
37
135
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç referans için kendisinden özür diliyorum.

Kendisi ile geçen hafta yanlış anlaşılma sebebiyle programımız bir gün öteleyerek 2 saatlik program yaptık.

Daha önceden kendisi ile görüşen birisi olarak bu sefer daha rahat ve güzel bir görüşme oldu. Bu sefer yaprak sarması yapmıyordu ama ikramları harikaydı yine tabiki :) Evin temizliği , banyo , havlu ne ararsanız….

Diğer konuda bilgi bekleyen arkadaşlar yaşamadan ne yazılsa az kendisinin güler yüzü , temizliği her konuda takdire şayan.
Yatakta kendisi zaten bir kaplan 🐅

Kendisine teşekkür ediyor , tekrar görüşmek dileğiyle güzellik. @TADIM

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kendisi ile geçen hafta yanlış anlaşılma sebebiyle programımız bir gün öteleyerek 2 saatlik program yaptık.

Daha önceden kendisi ile görüşen birisi olarak bu sefer daha rahat ve güzel bir görüşme oldu. Bu sefer yaprak sarması yapmıyordu ama ikramları harikaydı yine tabiki :) Evin temizliği , banyo , havlu ne ararsanız….

Diğer konuda bilgi bekleyen arkadaşlar yaşamadan ne yazılsa az kendisinin güler yüzü , temizliği her konuda takdire şayan.

Referans için teşekkürler

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,008
11,074
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Teşekkür ederim güzel düşünce ve sözleriniz için memnun kalmanıza sevindim eee arada hamarat oluyoruz denk gelirseniz sizde dolma falan faydalanırsınız 😄 her zaman beklerim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi bakın kendinize 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler
@TADIM 🔥🔥🔥🥰🧿

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teşekkür ederim güzel düşünce ve sözleriniz için memnun kalmanıza sevindim eee arada hamarat oluyoruz denk gelirseniz sizde dolma falan faydalanırsınız 😄 her zaman beklerim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi bakın kendinize 😘
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar