Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaliteli insan

20 Ağu 2022
85
103
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta mükemmel bir görüşme yaşadım kendisiyle. Rafine zevkleri olan çok kaliteli bir kişilik @İMGE . Ayrıca eğlenceli ve içten. Bunu daha ilk mesajında anlayabiliyorsunuz. İlk konuşmamızda zamanlarımız uyuşmadı ama samimi yanıtlarıyla beni bağlamıştı onun için çok uzaklardan çıktım gittim yanına, iyi ki de gitmişim.

Evin etrafında park sorunu yaşamazsınız. iş yerleri de olduğu için ben gittiğimde servislerden dolayı bir yoğunluk vardı sadece. Çıktığımda arabam tek başına kalmıştı.

Evi gayet temiz havadar. Kendisi de çok misafirperver bir hanımefendi asla yabancılık çekmiyorsunuz yanında. Sohbetiyle, güzelliği ve ilgisiyle başınızı döndürmeyi başarıyor. Aman dikkat çok mıç mıç sevmiyor :)

Çok güzel öpüşüyor, yatak odasında yaşattıkları ise paha biçilemez cinsten. Yanında geçirdiğim saatler asla yetmedi, ayrılmak çok zor geldi.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,706
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçtiğimiz hafta mükemmel bir görüşme yaşadım kendisiyle. Rafine zevkleri olan çok kaliteli bir kişilik @İMGE . Ayrıca eğlenceli ve içten. Bunu daha ilk mesajında anlayabiliyorsunuz. İlk konuşmamızda zamanlarımız uyuşmadı ama samimi yanıtlarıyla beni bağlamıştı onun için çok uzaklardan çıktım gittim yanına, iyi ki de gitmişim.

Evin etrafında park sorunu yaşamazsınız. iş yerleri de olduğu için ben gittiğimde servislerden dolayı bir yoğunluk vardı sadece. Çıktığımda arabam tek başına kalmıştı.

Evi gayet temiz havadar. Kendisi de çok misafirperver bir hanımefendi asla yabancılık çekmiyorsunuz yanında. Sohbetiyle, güzelliği ve ilgisiyle başınızı döndürmeyi başarıyor. Aman dikkat çok mıç mıç sevmiyor :)

Çok güzel öpüşüyor, yatak odasında yaşattıkları ise paha biçilemez cinsten. Yanında geçirdiğim saatler asla yetmedi, ayrılmak çok zor geldi.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449

İyi ki geldin 🥰 çok çok mutluyum seni tanıdığıma 💕 benim için de fazlasıyla eğlenceli bir tanışmaydı 😇 senin duruşun ve samimiyetin bana da çok farklı bir renk kattı balım🥰 çok teşekkür ederim herşey için🙏🏻🥰
Yine devamı olmasını çok isterim 🥰🤗❣️
Kendine çok iyi bak bebeğim😘 seviliyosun çok❤️

Son düzenleme:
LizardWizz Çevrimdışı
1 Haz 2025
115
163
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rafine zevki olan biri vibe'ı veriyordu zaten. Doğrulanmış oldu. Teşekkür ederim ref için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar