Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kalbi ile bütünleştim Prensesim

30 Eki 2021
58
47
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar kalbi tertemiz güleryüzlü hoş kültürlü bir avukat hanım.Daha önce forum sitesinde çoğu kadınla görüştüm İlk kez referans açıyorum ama iyi ki gelmişim⭐⭐💝💝 iyi ki tanımuşım💝💝💝
Prenses ismini hak eden bir kadın tam bir PRENSES ⭐⭐❤️❤️
İstekleri = Ön ödeme şartı var
En az 2 saat kabul ediyor
Çok mutlu ediyor insanı
Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi ikramlar kilo almanızdan yana tatlılar rejimdeydim çok yiyemedim kendisini tercih ettim çok tatlıydı çünkü⭐❤️⭐⭐
Referans konusunda acemiyim bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum iyi ki gelmişim iyi ki tanımışım bundan sonra hem Avukatım hem prensesim.⭐❤️

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar kalbi tertemiz güleryüzlü hoş kültürlü bir avukat hanım.Daha önce forum sitesinde çoğu kadınla görüştüm İlk kez referans açıyorum ama iyi ki gelmişim⭐⭐💝💝 iyi ki tanımuşım💝💝💝
Çok mutlu ediyor insanı
Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi ikramlar kilo almanızdan yana tatlılar rejimdeydim çok yiyemedim kendisini tercih ettim çok tatlıydı çünkü⭐❤️⭐⭐

Referans konusunda acemiyim bu kadar yeterli olduğunu düşünüyorum iyi ki gelmişim iyi ki tanımışım bundan sonra hem Avukatım hem prensesim.⭐❤️
Çok tşk ederim ❤️❤️❤️

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,632
2,573
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok mutlu ediyor insanı

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar