Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kahve Dünyası

31 Eki 2021
129
353
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle @Eda Brunette hanım ile tekrar görüşme imkanını yakaladığım için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Kendisi kadın gibi kadın, hem güzel, hem insanın içini ısıtan bir dinginliği ve hoş sohpeti mevcut, hem kültürlü hem de aklınıza gelebilecek her konuda görüşü mevcut bir insan.
Özel anlarda ise o naiflik yerini bambaşka birisine bırakıyor, insanı mutlu etmesini, bulutların üzerine çıkarmasını çok iyi biliyor. Kahve ile yaptığı uygulamayı başka bir yerde görmenize, yaşamanıza imkan yok bir de masajı ayrı duşu ayrı güzel.
Kendisini özlememek için çaba sarf etmeniz gerekecek, etkisinden kurtulmanız ise çok zor olacak, en azından bende öyle oluyor.
Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle @Eda Brunette hanım ile tekrar görüşme imkanını yakaladığım için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Kendisi kadın gibi kadın, hem güzel, hem insanın içini ısıtan bir dinginliği ve hoş sohpeti mevcut, hem kültürlü hem de aklınıza gelebilecek her konuda görüşü mevcut bir insan.
Özel anlarda ise o naiflik yerini bambaşka birisine bırakıyor, insanı mutlu etmesini, bulutların üzerine çıkarmasını çok iyi biliyor. Kahve ile yaptığı uygulamayı başka bir yerde görmenize, yaşamanıza imkan yok bir de masajı ayrı duşu ayrı güzel.
Kendisini özlememek için çaba sarf etmeniz gerekecek, etkisinden kurtulmanız ise çok zor olacak, en azından bende öyle oluyor.
@Eda Brunette çok güzel anlatmışsınız.. Referansınız için size ve sevgili Eda’ya teşekkürler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,842
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,
Güzel yorum referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler , güzel yazmışsınız . Başlığı görünce kahkaha attım ama kahve- oral sebebiyle değil 😃

Eda Brunette Çevrimdışı
3 Ağu 2025
1,172
3,950
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle yeniden görüşmek benim için de büyük bir keyifti. Sizi mutlu edebilmiş olmak benim için en büyük mutluluk. Güzel enerjiniz ve nazik yaklaşımınız için ben de size teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle, kendinize çok iyi bakın.🤗🤗🤗

21 Ocak 2026
82
81
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizinle yeniden görüşmek benim için de büyük bir keyifti. Sizi mutlu edebilmiş olmak benim için en büyük mutluluk. Güzel enerjiniz ve nazik yaklaşımınız için ben de size teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle, kendinize çok iyi bakın.🤗🤗🤗
Bir görüşebilsek benim içinde böyle güzel bir mesaj yazacağınızdan eminim @Eda Brunette

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar