Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmirin Durgunluğu 😫

bkackrose

Normal Üye
13 Eyl 2025
11
20
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkess merhabalar...

Direkt konuya girmek istiyorum aslında. İstanbul dan bissürü yeni hanımefendi aramıza katılırken ve izmire göre nispeten hem daha ( hem fizik hem yüz hem fiyat) iyi hemde daha fazla. Ama izmir bu konuda inanılmaz yavaş kalmadımı ya. VİP hizmet almak hem kısıtlı hem çok pahalı. Birazda bunu tartışalım

libidosubozuk8 Çevrimdışı
18 Mar 2026
83
45
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankara, İzmir ve diğer illerde verilen hizmetin genel olarak İstanbul konforunda olmamasına rağmen daha tuzlu olması bana da çok ilginç geliyor.

Khabib Çevrimdışı
25 Eki 2025
330
201
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Direkt konuya girmek istiyorum aslında. İstanbul dan bissürü yeni hanımefendi aramıza katılırken ve izmire göre nispeten hem daha ( hem fizik hem yüz hem fiyat) iyi hemde daha fazla. Ama izmir bu konuda inanılmaz yavaş kalmadımı ya. VİP hizmet almak hem kısıtlı hem çok pahalı. Birazda bunu tartışalım
Forumdaki kumsal ile görüş ama aşık olma

26 Şub 2019
105
208
Cinsiyetiniz nedir?

Hocam İzmir yıllardır böyle. Hasret kaldık çıtırlara.

emirozsoy Çevrimdışı
13 Ağu 2024
245
194
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@izmir kumsal görüşme yapmış biri olarak konuşuyorum anlaşılan siz bu fiziği bu yüzü (hediye miktarı da gayet normal) bu güzelliği yaşamamışsınız,bugüne kadar İzmir'de olmanızın bir anlamı olsun istiyorsanız hemen şimdi randevu alın müsaitse hemen gidin ne demek istiyorum anlayacaksınız zaten, anlatılmaz çünkü, tabi sizde onun kriterlerine uygunsanız ben bu konuda şanslı çıktım keşke İzmir'de yaşıyor olsaydım sadece Kumsal hanım yeterdi bana sevgiler saygılar.

izmir kumsal Çevrimdışı
4 Tem 2025
353
2,564
@izmir kumsal görüşme yapmış biri olarak konuşuyorum anlaşılan siz bu fiziği bu yüzü (hediye miktarı da gayet normal) bu güzelliği yaşamamışsınız,bugüne kadar İzmir'de olmanızın bir anlamı olsun istiyorsanız hemen şimdi randevu alın müsaitse hemen gidin ne demek istiyorum anlayacaksınız zaten, anlatılmaz çünkü, tabi sizde onun kriterlerine uygunsanız ben bu konuda şanslı çıktım keşke İzmir'de yaşıyor olsaydım sadece Kumsal hanım yeterdi bana sevgiler saygılar.
cok yerim ama. ben seni🥰❤️😘😘

emirozsoy Çevrimdışı
13 Ağu 2024
245
194
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cok yerim ama. ben seni🥰❤️😘😘
Sana olan Özlemimi anlatmaya kelimeler yetmez tarifi yok bu özlemimin umarım yolum tekrar sana düşerde hasretimi gideririm, konuştuğunu sadece sözde bırakmayan bizzat yaşatan inanılması ve bulunması şu zamanda imkansız her anlamda 10/10 güzellik mükemmel harika gibi kelimer yanında yok sayılır o yüzden senin bir tarifin yok kendine çok cici bak güzellik yoksa daha destan yazmaya devam edicem ama yinede az gelir boş kalır....🍯🫠😍😍😍😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar