redkit009
Normal Üye
- 25 May 2022
- 40
- 47
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Violeta hanıma sabahtan yazmıştım ve hiç ümidim olmamasına rağmen dönüş yaptı ve müsait olabileceğini söyledi. İşte heyecan burda tavan yapmaya başladı. Ona 1 saatlik uzaklıktaydım ve hemen hazırlıklara başladım öğlen saatlerinde yanında olabilmek için. Viski sevdiğini artık diğer arkadaşlar sayesinde bildiğim için yanına almayı ihmal etmedim.
Yol ve konum olarak sıkıntı yaşamadan aracımı rahatlıkla park ettim. Güvenilir bir muhitte yaşıyor kendisi.
İşte kapıdan girdim ve karşımda gerçekten fotoğraflardan daha güzel olan Violeta hanım

hemen sarıldım ve bu güzelliğin heyecanımı daha da artmasına engel olamadım. Evin çok güzel ve rahat etmemek imkansız. Size özel herşeyi var ve rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor 
oturduk viskilerimizi içerken kaliteli bir muhabbet ettik zamanın hemen akmasına şahit oldum.
Özel anlara geçecek olursak eğer çok detay vermesemde aşırı güzel bir kadınla beraber olduğunuzu bilin ve yatakta harika dişik enerjisni hissediyorsunuz. Öpüşmeye doyamadım net

2 rauntluk seans sonrası yol gideceğim için bana elleriyle hemen kahve yaptı düşünceli Violetam
ama suyu kendim damacanayı takarak elde ettim 

vedalar her zaman buruktur ama o güzel sarılması ve veda öpücüğünü unutmayacağım
seviliyorsun tanıdığım en düşünceli en güzel kadın 

en kısa zamanda umarım daha uzun görüşürüz
Yol ve konum olarak sıkıntı yaşamadan aracımı rahatlıkla park ettim. Güvenilir bir muhitte yaşıyor kendisi.
İşte kapıdan girdim ve karşımda gerçekten fotoğraflardan daha güzel olan Violeta hanım
Özel anlara geçecek olursak eğer çok detay vermesemde aşırı güzel bir kadınla beraber olduğunuzu bilin ve yatakta harika dişik enerjisni hissediyorsunuz. Öpüşmeye doyamadım net
2 rauntluk seans sonrası yol gideceğim için bana elleriyle hemen kahve yaptı düşünceli Violetam