- 27 Kas 2022
- 27
- 16
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar , Ecem Hanım veya Ela Ateş ile görüşen var mı ? Çok aktif kullanıyorlar sosyal medyayı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hangi Ecem hocam? Tam adresi paylaşır mısın?Merhabalar , Ecem Hanım veya Ela Ateş ile görüşen var mı ? Çok aktif kullanıyorlar sosyal medyayı ?
Burdayım artıkEcem benimde dikkatimi çekiyor. Izmire yakinda gidecegim gorusme ayarlamaya calisacagim. Kendisiyle konustum yeni başladım filen dedi diger forumdada hakkında hic referans da yok bakalim artik ne olacak![]()
Ecem arslan benHangi Ecem hocam? Tam adresi paylaşır mısın?
Ela Ateş ile görüştüm memnun kaldım.
EcemArslann xtam adresleri nelerdir x li siteden mi instadan mı
Hocam , ela ateş e nasıl ulaşabiliriz iletişim bilgisi ya da kuşlu adresi var mı ?Ela ateş ve Hande ile grup yapmıştım ta 3 sene oldu belki 30 + Bir kızdı. İzmir piyasasında baya eski kendisi
Devam ediyorYok ela ateş bildiğim kadarı ile bıraktı yapmıyor bu işleri artık
Emin misiniz? Bu aralar randevu almak zor oluyor kendisindenDevam ediyor
EvetEmin misiniz? Bu aralar randevu almak zor oluyor kendisinden![]()
Otel ayarladıktan sonra ekme yapıyor mu bilginiz var mı ona göre önlem alalımEla Ateş devam ediyor ama kaçamaklarla. Dönüş yapacağını belirtitor ama o saatler arasında bekleyip daha cazip yada gecelik bir fırsat gelirse sonra görüşmek istiyor, gelmezse buluşuyor. Tabii bu şekilde görüşmek isteyenler oluyor mu bilmiyorum ama bu işlerin raconuna ters. Sadece bayanların işi olmuyor, insanların da planları işleri olabilir , şahsen bu şekilde alternatifde bekletilsem bedavaya görüşme teklifini bile red ederim , herkesin birbirine saygısı olmalı. İşini düzgünce ve ticaret ahlakıyla yapan onlarca kişi varken , gerek yok bence
Otel ayarladıktan sonra ekme yapıyor mu
Umursama konusu zaten bilinen bir şey, sadece önlem amaçlı bilgi olursa iyi olur, verdiğiniz diğer bilgiler için teşekkürlerBizim otel ücreti ödemesini yapmamızı onların umursadığını falan düşünmüyorsun değil miBen 15 yıldır otellerde görüşürüm daha bunu önemseyene denk gelmedim bayanlar bu iş için yer hazır ve güvenilir mi onu düşünür sadece.
Ben beni ekmesine fırsat vermedim, bir Sefa yazmıştım dolu idi o gün sonra görülelim demişti , bir hafta sonra tekrar yazdığımda baya bi geç cevap yazdı beklememi rica etti , üstelik gece için soruyordum. Alarmı alır almaz yok ben bekletilmeyi sevmiyorum deyip sepet havası ile vedalaştım. Bir daha da yazmam zaten. Öneren arkadaşa da böyle yapıyormuş. Benim mizacıma ters çapkınlık hovardalık yapıyor olabiliriz ama paramızla rezil olmaya gerek yok![]()
Benim arkadaş da iyi diyor ama bu huyu beni soğutmaya fazlasıyla yettiUmursama konusu zaten bilinen bir şey, sadece önlem amaçlı bilgi olursa iyi olur, verdiğiniz diğer bilgiler için teşekkürler
Denk gelirsek görüşmek istediğim bir bayan hoş paylaşımları var, kalça dolgunluğu çok iyi görünüyor![]()

Var varevet randevu alamıyorsun cvp da vermiyor neyse başka kızmı yok.
Uzun zamandır resim paylaşmıyor gibi duruyor @izmirimelaa dışında bi sayfası var mı?Umursama konusu zaten bilinen bir şey, sadece önlem amaçlı bilgi olursa iyi olur, verdiğiniz diğer bilgiler için teşekkürler
Denk gelirsek görüşmek istediğim bir bayan hoş paylaşımları var, kalça dolgunluğu çok iyi görünüyor![]()
Tek sayfa diye biliyorum, bir de yedek hesabı varUzun zamandır resim paylaşmıyor gibi duruyor @izmirimelaa dışında bi sayfası var mı?
Yedek hesabı hangisi biliyor musunuz?Tek sayfa diye biliyorum, bir de yedek hesabı var
Profilinde vardı linkiYedek hesabı hangisi biliyor musunuz?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!